A februári tavaszban a 2023/2024-es bajnokság második fele kezdődött meg. Az U16-os csapatunk indította meg a sorozatot: Somlai Roland együttese 2–2-re végzett az első fordulóban. A Regionális bajnokság Alap-szekciójának Északnyugati csoportjában a Felsőházban szerepelnek a zöld-feketék: csütörtökön 19 órától már a második találkozójukon szerepelnek. Ezúttal is hazai pályán meccselnek, az ellenfél a Balatonfüredi USC lesz. Ősszel szintén ez volt a párosítás, akkor a vasiak 6–1-re győztek.

Legidősebb korosztályunk, az U19-esek (2005-2006) az őszi teljesítményük alapján szintén arra szereztek jogot, hogy a felsőházban futballozhassanak tavasszal. Az első meccsen a Hévíz SK együttesét látja vendégül Janzsó László csapata: van miért visszavágni, ugyanis az októberi, fürdővárosi összecsapást a zöld-fehérek nyerték meg 3–1-re! A rajton vasárnap, az Illés Akadémián 10 órától indul útjára a labda.

Elkezdődik a szezon az U15-ösök (2009) számára is. Iszak Sándor tanítványai is felsőházban játszanak, az első ellenfél a Magnetic Andráshida TE együttese lesz. Az őszi küzdelmek során legyőztük a zalaiakat: a szombathelyi mérkőzésen 5–0-ra nyertünk. A mostani mérkőzés vasárnap 10 órakor kezdődik.

A Farkas Gábor irányította Lurkó UFC U14 (2010) szintén a felsőházban szerepelhet tavasszal. Az első ellenfél a Sárvár FC, akik novemberben az alapszakaszban elvitték a három pontot Szombathelyről! Itt is van tehát miért visszavágni! A találkozó napja vasárnap, a kezdési időpont pedig 12:00!

 

 

 

  • Csatolt dokumentumok