Szombathelyen váratlanul elhunyt egy 42 éves, ötgyermekes édesanya. Szerveivel három embert mentett meg. A licittel a Fazekas családnak kíván segíteni a Lurkó UFC.

A liciten befolyó összeg azonnal Fazekasékhoz kerül.
A segítséget nyújtókról, az összefogásról, a labdarúgás társadalmi szerepvállalásáról – és ebben a Lurkó UFC szervezéséről – A Nóri kérdez produkció készített videót: www.facebook.com/anorikerdez/posts/194358845827360
A licit tárgya: 14 magyarországi futballcsapat aláírt meze

Az első alkalommal licitre ajánlott mezek: Debreceni VSC (Dzsudzsák Balázs), Budapest Honvéd (Tamás Krisztián), Paksi FC (Kulcsár Dávid)
Az első licit időtartama: 2021. március 30 – április 2.

A második alkalommal licitre ajánlott mezek: MOL Fehérvár FC (Kovács István), MTK Budapest (Kanta József), Zalaegerszegi TE FC (centenáriumi mez)
A második licit időtartama: 2021. április 3 – 6.

A harmadik alkalommal licitre ajánlott mezek: Újpest FC (Stieber Zoltán), Diósgyőri VTK (Hegedűs János), Budafoki MTE (Jagodics Márk)
A harmadik licit időtartama: 2021. április 7 – 10.

A negyedik alkalommal licitre ajánlott mezek: Ferencvárosi TC (Abraham Frimpong), Vasas (Radó András), Kisvárda Master Good (Dombó Dávid)
A negyedik licit időtartama: 2021. április 11 – 14.

Az ötödik alkalommal licitre ajánlott mezek: Szombathelyi Haladás (Jancsó András), Puskás Akadémia (Kiss Tamás)
Az ötödik licit időtartama: 2021. április 15 – 18.

Egy mez kikiáltási ára: 20.000 forint. Licitlépcső nincsen.
Csak az eredeti posztban, az egyes mezek fotóihoz indított hozzászólásban van lehetőség licitálni. A közös poszthoz érkező hozzászólások a licitben nem vesznek részt.
A licitálásról és a szabályzatról bővebben itt: www.lurkoufc.hu/hireink/a-foci-ereje--osszefogas-a-fazekas-csaladert
Az anonimitás megőrzésének lehetősége adott: ezt kérjük, a Lurkó UFC-nek küldött üzenetben jelezzék.
Mind a licitálásokat, mind a megosztásokat és bármilyen segítségnyújtást tisztelettel köszönjük!
Amennyiben van lehetősége a poszt olvasójának arra, hogy liciten kívüli adományával támogassa a családot, az alábbi számlaszámra való utalással tudja megtenni. Hálásak vagyunk!

Fazekas Renáta
OTP Bank 11773487-01775691
IBAN: HU70 1177 3487 0177 5691 0000 0000
Swift: OTPVHUHB
Közlemény: Lurkó-licit

A licitálás szabályzata

A liciten résztvevő személy

A liciten részt vehet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes személy.

A licit időtartama

2021. március 30. – 2021. április 20.

A licit menete

Az árverés során csak az eredeti posztban, az egyes mezek fotóihoz indított hozzászólásban van lehetőség árajánlatot tenni. A közös poszthoz érkező hozzászólások a licitben nem vesznek részt.
Egy mez kikiáltási ára 20.000 forint.
Licitlépcső nem kerül meghatározásra.
A licit nyertesét a Lurkó UFC a saját felületein hirdeti ki.
A licit nyertesének az értesítésétől számított 3 nap áll rendelkezésére, hogy átutalja az általa felajánlott összeget Fazekas Renáta részére, akinek az OTP Banknál vezetett számlájának száma: 11773487-01775691 (IBAN: HU70 1177 3487 0177 5691 0000 0000, Swift: OTPVHUHB).
Amennyiben a licit nyertese határidőben nem fizet, akkor a következő legmagasabb összeget kínáló személyt tekintjük nyertesnek.
A liciten felajánlott és elnyert mezt a Lurkó UFC személyesen vagy postai úton juttatja el (a felajánlott összeg megadott számlaszámra történő beérkezését követően) a nyertesnek.
A Lurkó UFC a licit nyertesének nevét és lakóhelye nevét a licitet követően felületein kihirdeti, amelyhez a licitálók hozzájárulnak. Az anonimitást kérők neve nem, csak lakóhelye kerül feltüntetésre.

Személyes adatok kezelése

A liciten való részvétel önkéntes. A Lurkó UFC minden személyes adatot, amely a licit során tudomására jut, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeli.
A liciten résztvevő személy bármilyen hozzászólás elküldésével elfogadja a jelen szabályzat teljes tartalmát.
A licitáláson résztvevők személyes adatait a Lurkó UFC további harmadik személynek nem adja tovább. A résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezésekkel összhangban kezeljük.
A Facebook mentesül mindenfajta felelősség alól az árverésen résztvevők és a Lurkó UFC felé a licitet illetően. Akciónkat a Facebook nem támogatja, nem szervezi, és nem bonyolítja le, a licitet illetően nincsen kapcsolat a Lurkó UFC és a Facebook között. 

  • Csatolt dokumentumok