Lurkó UFC U14 – Csornai SE U14 4–0 (1–0)
Lurkó UFC U14:
Palatin – Pék, Takács D., Guba (Nagy B., 54.), Vincze – Polgár Á. (Kiss Be., 69.), Győrvári (Bozzai, 45.) – Pencz (Sántha, 54.), Kraller (Németh B., 69.), Rigó (Szalay, 54.). Vezetőedző: Farkas Gábor.
Gólszerzők: Kraller (5., 1–0), Polgár Á. (48., 2–0; 58., 3–0), Szalay (72., 4–0)

A 11. fordulóban hazai környezetben lépett pályára a Lurkó UFC U14 (2010) – a Csornai SE csapata kérte a pályaválasztói jog felcserélését.

Hamar előnybe kerültünk, hiszen az ötödik percben egy bal oldali beadásra nagyszerűen érkezett Kraller Noel és bal belsővel a hosszúba pörgetett, 1–0. Voltak még lehetőségeink, ám a szünetig több gól nem született, amikor tudott, jól rombolt a csornai védelem.

A második félidő elején ismét egy szép akció végén találtunk be Polgár Ádám révén, majd tíz perc múlva ugyanő jól mérte fel a helyzetet, így 14 méteres lövése a felső lécről vágódott a hálóba, 3–0. A hajrához közeledve egy remek labdaszerzés nagyszerű mélységi beindulást mutatott be a csereként beszálló Szalay Bendegúz és góllal fejezte be az akciót, így 4–0-ra győztünk. Ezzel 10 forduló után 21 pontos a Lurkó UFC U14 (2010) – ugyanennyivel áll a dobogó alsó fokán az SC Sopron is.

Az eddigi tudatos játékunk még tovább fejlődött. A szünetben azt mondtam, hogy négy meccsel ezelőtt a beadásaink és érkezéseink alig léteztek, most pedig remekül alkalmazzuk ezeket. Sok helyzetet kihagytuk, azaz a helyzetkihasználásban tovább kell javulnunk. Mindig a következő a meccsre koncentrálunk, így a Vas vármegyei rangadó készülünk

– nyilatkozta Farkas Gábor, U14-es korosztályunk vezetőedzője.

 

 

  • Csatolt dokumentumok