Lurkó UFC U19 – FC Nagykanizsa U19 2–1 (0–1)
Lurkó UFC U19:
Németh H. – Szabó B., Nagy II B., Várnai, Neubauer – Kovács Á. – Hajba, Holtay, Nagy I B., Varga T. – Makkos. Cserék: Kacsó, Katona, Nagy D., Nemes, Kondics. Szekcióvezető: Molnár Károly.
Gólszerzők: Nagy I B. (50., 1–1), Katona (75., 2–1)

Újabb felkészülési mérkőzést játszott a Lurkó UFC U19-es (2005-2006) korosztálya: a mieink az FC Nagykanizsa ellen mérték fel, hol is tartanak. Az első félidő inkább a vendégeké volt, és előnye is tudtak kerülni a piros-kékek. Egy hosszú indítás végén a védők mögé belőtt labdából ziccer mehetett a támadó a kapunkra és nem is hibázott, 0–1.

Ahogy az első játékrész a vendége szája íze szerint alakult, úgy a második félidő a miénk volt! Hamar sikerült egyenlítenünk: egy jobb oldali beadás után a lecsorgó labdát Nagy I. Bálint találta meg a leggyorsabban és a vágta a léc alá, 1–1. A 75. percben hasonló szituációból szereztük meg újabb – mint később kiderült: győztes – gólunkat. Ezúttal azonban a bal oldalról érkezett a labda, amit Katona Zoltán nagy erővel lőtt a felső sarokba, 2–1.

Az első félidőben a Nagykanizsa tudott dominálni, ám a másodikban már mi, és érzésem szerint megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést. A csapatok nagy erőket mozgósítottak, bajnoki ritmusban zajlott a mérkőzés, ami meglátásom szerint mindkét fél felkészülését jól szolgálta

– értékelt a Janzsó Lászlót ezúttal helyettesítő Molnár Károly.

  • Csatolt dokumentumok