Lurkó UFC U14 – TARR Andráshida SC U14 7–2 (4–0)
Lurkó UFC U14:
Szalai-Horváth – Vincze, Gudui, Gombos, Andor – Vert Zs., Tompa, Bertók (Takács D., 61.) – Farkas B., Babarcki (Molnár G., 57.), Gartner. Vezetőedző: Joó Bálint.
Gólszerzők: Babarcki (23., 1–0), Farkas B. (28., 2–0), Gartner (30., 3–0; 36., 4–0; 78., 7–2), Tompa (52., 11-esből, 5–0; 65., 6–2)

Immáron a 9. fordulóra került sor a Regionális U14-es bajnokság Nyugati-csoportjának Felsőházában. A Lurkó UFC U14 (2009) jó formában várta a találkozót. Andráshidán 4–1-re győztek a mieink két és fél héttel ezelőtt, így a mieink tűntek a meccs esélyesének.

Ennek aztán az első félidő közepén nyomatékot is adtunk: 13 perc alatt négyszer találtunk be! A második félidőben Tompa Ádám révén büntetőből nőtt ötre az előnyünk. Kicsit elkényelmesedtünk, így a hidaiak 5–2-re feljöttek. A mieink azonban megrázták magukat és végül 7–2-re győztek.

A második félidei 5 perces rövidzárlatot leszámítva – mialatt ellenfelünk kétszer is betalált –, remek teljesítményt nyújtottunk, úgy gondolom, a játék minden elemében ellenfelünk fölé tudtunk nőni. A héten a labdakihozatal szerepelt a céljaink között, és a mérkőzésen remekül visszaköszöntek az edzéseken gyakoroltak. Az odavágóval ellentétben ezúttal jóval gyorsabban, kevés indokolatlan érintéssel játszottunk, és a párharcok nagy részéből is mi kerültünk ki győztesen. A támadózónában kreatívok voltunk, jók voltak a mélységi indításaink és az ezekre való beindulásaink. A szerzett találatainkon kívül is többször vezethettük az ellenfél kapusára a labdát, így könnyen nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Hiányérzetem csak a helyzetkihasználásunk és a két bekapott gólunk miatt lehet. Összességében dicséret illeti a srácokat a mai teljesítményükért

– mondta a vezetőedző, Joó Bálint.  


 

  • Csatolt dokumentumok