DANA Győrújfalu SE U15 – Lurkó UFC U15 0–3 (0–1)
Lurkó UFC U15:
Répcei – Kálócz, Ilnicki, Lakner (Kovács F., 41.), Varga B. – Varga N., Geller, Tóth A. – Polgár, Nyőgéri, Németh B. (Gartner, 46.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Nagy J. (26., öngól, 0–1), Geller (55., 0–2), Polgár (80., 0–3)

A Regionális U15-ös bajnokság Nyugati szekciójának Felsőházában már a tizenharmadik mérkőzését játszotta a Lurkó UFC U15 (2008), a zöld-feketék Győrújfaluba látogatottak. A mieink hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, és Varga Nimród 2. percben eleresztett lövésénél bravúrral védett a hazai kapus. Gól aztán a 26. percben tudtunk szerezni. Egy gyors Polgár Bálint–Geller Marcell-kisszöglet után a menteni igyekvő hátvédről pattant a labda a hazaiak kapujába, 0–1. Legközelebb gólszerzésre akkor volt nagy esélyünk, amikor Tóth Attila gondolt egyet, és 35 méterről kapura lőtt, ám a bombát a kapufára tolta ujjheggyel a Győrújfalu kapusa. Az 55. percben tudtuk megduplázni az előnyünket: egy kirúgás után Gartner Raul fülelte le a labdát, indította Geller Marcellt, aki egy védővel a nyakán belépett a 16-oson belülre és okosan passzolta a kapuba, 0–2. A hajrában betaláltunk ismét: Gartner Raul szöglete kipattant, a 16-osról pedig Polgár Bálint lőtt a kapuba, kialakítva a 3–0-s végeredményt.

Utolsó idegenbeli találkozónkra utaztunk: a sok eső által kissé mély, füves pálya fogadott bennünket. Sok technikai hibát követtünk el, bizonytalanok voltunk. A hazaiak kontrákra rendezkedtek be, ezeket jól kontrolláltuk, nem volt bennük veszély. A középpályán voltunk fölényben, meddő volt ez azonban sokáig, de egy pontrúgás után előnybe kerültünk. A hazaiak lelkesedése és fegyelmezettsége meccsben tartotta őket. Szünet után fokoztuk a tempót, talán ők egy kicsit el is fáradtak. Nem igazán jó színvonalú meccsen igyekeztünk a saját játékunkat megmutatni, a végén tudtuk felőrölni a küzdésből jelesre vizsgázó hazaiakat

– nyilatkozta Nagy Krisztián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok