Lurkó UFC U14 – Haladás VSE U14 1–6 (0–2)
Lurkó UFC U14:
Palatin – Pék, Takács D., Győrvári, Sántha (Nagy B., 55.) – Guba, Bozzai – Rajtosics (Horváth D., 49.), Gombos, Polgár Á. – Szalay. Szakmai vezető: Vargovics Zsolt.
Gólszerző: Szalay (80., 1–6)

A Regionális U14-es bajnokság Alap-szekciójának Északnyugati csoport felsőházában már korábban eldőlt, hogy a Lurkó UFC U14 (2010) a harmadik helyen zárja a bajnokságot. Az utolsó fordulóban a Haladás VSE számára volt nagyobb tétje a meccsnek: győzelemmel ugyanis gyakorlatilag az SC Sopront maguk mögött tartják a zöld-fehérek.

Az első negyedóra végén egy labdaeladás után tudták megszerezni a vezetést a vendégek, majd a 25. percben megduplázták előnyüket: rossz helyezkedés miatt tudtak betalálni, így kétgólos hátrányban voltunk a szünetben.

A II. félidő elején egy lesgóllal lett 0–3, majd újabb technikai hibáinkat kihasználva még háromszor talált be a HVSE. A 80. percben 23 méterről végezhettünk el szabadrúgást: jól érkezett Szalay Bendegúz és a kapufáról kipattanó labdát átvette és bepofozta, megszerezve a becsületgólunkat. 

Ez a realitás: mi kevesen voltunk, több hiányzónk is volt – mindössze kétszer tudtam cserélni. 0–2-nél mentálistan kerekedtek fölénk a vendégek. Ebben fejlődnünk kell. Megmutatkozott azonban a találkozón, hogy mi is tudunk focizni. A bajnokságban a harmadik helyen végeztünk, ezt már két fordulóval a vége előtt bebiztosítottuk. Szerettünk volna a Sopronhoz és a HVSE-hez még közelebb kerülni – ez lesz a jövő évi feladatunk

– nyilatkozta Vargovics Zsolt, a Lurkó UFC szakmai vezetője.

  • Csatolt dokumentumok