Balatonfüredi USC U12 – Lurkó UFC U12 5–9 (0–3, 0–0, 2–2, 3–4)
Lurkó UFC U12:
Torma L. – Hani B., Gécsek B., Holtay Zs. – Pető-Takács B., Pomper M. – Horváth Cs., Kiricsi M. – Rétközi Á. Csere: Fülöp R. Vezetőedző: Balogh Bence.
Gólszerzők: Rétközi Á. (5), Pető-Takács, Horváth Cs., Fülöp, Kiricsi

Kellemes napsütéses időben, jól előkészített füves pályán került sor a mérkőzés megrendezésére. Már a mérkőzés elején kezdeményezően léptünk fel, magasan védekeztünk. Hamar meg is lett az eredménye, már a 2. percben sikerült betalálni és az első játékrészben még két góllal növelni előnyünket. A második játékrészben belekényelmesedtünk a mérkőzésbe, többnyire mezőnyben folyt a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. A harmadiknegyedben felgyorsultak az események. A saját kapujuk elé szegeztük ellenfelünket, azokban a kontráik rendre veszélyesek voltak, amiből sikerült szépíteniük és közelebb zárkózni. A negyedik etapra már teljesen felborult a pálya. Egy cserénk volt mindössze, a koncentráció is jelentősen csökkent. Ennek köszönhetően szétszakadt a mezőny és folyamatos átmenet jellemezte ezt a játékrészt, amiből mi jöttünk ki jobban és végül 9–5-re nyertük meg a találkozót!  

Ami az alapjátékunkat illeti, elégedett vagyok. A mérkőzésen végig nagy mezőnyfölényben futballoztunk. Nagyon szép támadásokat vezettünk, kombinatívan játszottunk. A kilenc gól ellenére rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul, de nagyon elégedett vagyok a támadójátékunkkal. Ami a védekezést illeti: rengeteg olyan gólt kaptunk – múltkor és – most is, hogy teljesen kinyíltunk és a mögöttünk lévő üres területeket kegyetlenül kihasználták. Emellett sok egyéni hibával hoztuk kellemetlen helyzetbe magunkat. Gratulálok a srácoknak, kellett ez a mérkőzés az önbizalmuknak

– értékelt Balogh Bence vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok