Lurkó UFC U16 – Barca Academy Hungary U16 0–3 (0–1)
Lurkó UFC U16:
Tizedes (Varga B., 72.) – Szabó D. (Tancsics, 46.), Kiss L., Baldauf, Kovács N. – Szabó K., Haág, Menzhelieiev – Grádvohl, Szabó M. M., Bertha. Vezetőedző: Berning Adrián.

Az utolsó őszi fordulóban hazai környezetben lépett pályára Berning Adrián és Kálócz Zsolt csapata. A mieink a mögöttünk lévő Barca Academyt látták vendégül. A vendégek kezdték a játékot, és egy lecsúszott beadás a hosszú sarokba hullott, 0–1. Nem szegte kedvünket a bekapott gól, a Lurkó támadott, de a 16-os környékén nem hoztunk jó döntéseket.

A szünetet követően sem változott a játék képe, nagyrészt a Barca Academy térfelén zajlott a játék, ám mi képtelenek voltunk betalálni. A szerencsével is hadilábon álltunk: amikor egyszer átmerészkedtek a vendégek a felezővonalon, szöglethez jutottak, amiből be is találtak, 0–2. Mi ezek után is mentünk előre a gólunkért, ám egy kontra végén megint ők szereztek gólt, így 3–0-ra a budapestiek nyerték meg a találkozót.

A mezőny második fele rendkívül sűrű: a 7. helyen álló Budai FC 15 ponttal áll, mi a 12. pozícióban 12 egységgel telelünk.

Úgy érzem, összességében elégedett lehetek a srácokkal a mutatott teljesítményük miatt. A 0–3 ellenére is jól futballoztunk. Voltak gólszerzési lehetőségeink, de nem voltunk elég hatékonyak a kapuk előtt. Nálunk volt többet a labda, jobban is játszottunk, mint az ellenfelünk. De ezt a sportot gólra játsszák – mi viszont ma nem tudtunk eredményesek lenni. Ezt kell javítanunk. Hamar gólt kaptunk, ami után mi kezdeményeztünk, működtek a labdakihozatalaink, építettek a focit, ám a helyzeteink kimaradtak.

– mondta Berning Adrián a találkozó után

  • Csatolt dokumentumok