Haladás VSE U17 – Lurkó UFC U17 4–0 (1–0)
Lurkó UFC U17:
Varga B. – Kálócz, Csóri, Baldauf, Rosta B. (Kovács N., 87.) – Bauer, Rosta D. (Mayer, 67.), Biró B. (Répcei, 67.), Bertha (Révész, 46.) – Berzlánovich (Joó, 58.), Szabó B. (Németh B., 58.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.

Szombathelyi városi rangadóval kezdődött el a 2023/2024-es bajnokság a Regionális U17-es Kiemelt-csoport nyugati szekciójában. A mieink a Kenderesi útra látogatott, ahol a Haladás VSE fogadott bennünket. A zöld-fehérek alakítottak ki mezőnyfölényt, ám sokáig jól működött a védekezésünk: sajnos a félidő hajrájában mégiscsak be tudtak találni a hazaiak.

A szünet után lankadt a figyelem és a fegyelem, így a hét korábbi Lurkóssal megerősített HVSE tíz percenként talált be: súlyos egyéni hiba előzte meg a gólokat, így a hazaiak 4–0-ra győztek.

Egyáltalán nem könnyű egy ilyen mérkőzés után nyilatkozni – nem az eredményről beszélek, hiszen tavaly-tavalyelőtt nagyon sokan együtt futballoztak még a pályán lévők közül. A megbeszéltek ellenére nem a kellő mentalitással vágtunk neki a meccsnek, hiányzott a múlt heti összeszokottság, hitehagyottak voltunk, technikai hibáink voltak. Folyamatosan védekezni voltunk kénytelenek, sok volt a hazai szöglet, a zöld-fehérek a mi térfelünkön tanyáztak. Sokáig bravúrral védekeztünk, miközben a kontralehetőségeinknél nem jutott el a befejezésekig. Keveset futottunk, nem voltunk elég lelkesek. Szünet után sajnos még sérülések miatt is kénytelen volt többet cserélni. Próbálták a srácok a rá bízott feladatot elvégezni. Megérdemelten nyert a Haladás, belőlünk ma hiányzott a spiritusz. Tudom, hogy többre vagyunk képesek, ehhez több fegyelemre van szükségünk. A következő hétvége sem lesz könnyebb, jön a kupaforduló „visszavágója”, ahol a múlt héten mutatott szinten kell futballoznunk

– mondta a mérkőzést követően Nagy Krisztián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok