Haladás VSE U15 – Lurkó UFC U15 3–0 (1–0)
Lurkó UFC U15:
Rosta – Házi, Tancsics (Csupor, 41.), Lajos, Baldauf – Szabó K., Vert (Grádvohl, 67.), Biró B. (Szabó D., 77.) – Szabó M. M. (Bertha, 77.), Berzlánovich, Csonka (Kovács N., 71.). Vezetőedző: Berning Adrián.

Újabb rangadó várt a Lurkó UFC U15-re (2007): a bajnokság fő esélyese, a Főnix-Gold elleni találkozó után ezúttal a Haladás VSE vendégeként léptek pályára a zöld-feketék.

A mieink kerültek fölénybe. Fél óra elteltével a Haladás VSE szerezte meg a vezetést. A szünet után bátrabbak lettünk, volt is lehetőségünk az egyenlítésre, ám ezek kimaradtak. Igaz, a másik oldalon is volt ziccer, de kétszer is Rosta Bence védett nagyot. Aztán a hajrában mindent elkövettünk a gólszerzés érdekében, de ez nem sikerült, sőt, a hazaiak találtak be, ráadásul kétszer is, így a HVSE otthon tartotta a három pontot. Döntetlenszagú meccsen a helyzeteivel jobban sáfárkodó zöld-fehérek győztek.

Úgy gondolom, hogy 30 percig teljesen a mi kezünkben volt a mérkőzést, mi kontrolláltuk a találkozót. Kompaktak voltunk, átmenetekben voltak lehetőségeink, de ezekkel nem tudtunk élni. A mi hibánkból szerezte meg a vezetést a hazai csapat. A szünet után is mi voltunk fölényben, de ekkor sem tudtunk betalálni – bosszantó is, hogy a góllövő cipőnk valahol elveszett. Átlövésből is betaláltak a zöld-fehérek, amivel el is dőlt a meccs. Ki-ki meccs volt, mezőnyjáték folyt elsősorban, ám ők berúgták a lehetőségeiket, mi pedig nem. Szerzett találat nélkül nehéz, bízom abban, hogy gólt-gólokat szerezve folytatjuk a bajnokságot

– mondta Berning Adrián a találkozót követően.

  • Csatolt dokumentumok