Gyirmót SE Győr U15 – Lurkó UFC U15 11–1 (5–0)
Lurkó UFC U15:
Rosta – Tancsics, Kiss L., Lajos, Baldauf – Biró B., Szabó K., Vert – Csonka, Berzlánovich, Szabó M. M. Cserék: Csupor, Grádvohl, Szabó D., Bertha. Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerző:
Szabó K. (75., 10–1)

A Regionális U15-ös bajnokság Kiemelt Nyugati-csoportjának egyik fő esélyese a Gyirmót SE Győr: hozzájuk látogatott ma a Lurkó UFC U15 (2007). Ma azonban nem tudta hozni a szokásos játékát a csapatunk, mindenki átlag alatti teljesítménnyel rukkolt ki, úgy tűnt, hogy mentálisan nagyon elfáradtunk a szezon végére. A Gyirmót folyamatosan nyomás alatt tartotta a mieinket, már a szünetre eldöntve minden lényegi kérdés. A zöld-feketék a hajrában tudtak szépíteni: Szabó Kevin egyéni alakítás végén szépen lőtt a kapus mellett a kapuba.

Az utolsó fordulóra hazai környezetben kerül sor, a mieink az SC Sopron ellen meccselnek majd.

Szerintem ma osztálykülönbség volt a két együttes között. Technikailag és erő-állóképesség, illetve fizikum szempontjából is felülmúltak bennünket a gyirmótiak. Már az első percben gólt kaptunk, aztán a következőt mi ajándékoztuk a hazaiaknak, 2–0 után pedig eldőlt a mérkőzés. Káosz uralkodott nálunk, sajnos jelenleg nem vagyunk jó passzban. Ez a mai mérkőzésen teljesen ki is jött. A játékunk nem működött, kicsit úgy érzem, hogy elfáradtunk a szezon végére. Tudunk mi ennél sokkal jobban játszani, gratulálok az ellenfelünknek, kívánom, hogy nyerjék meg a bajnokságot! Nehéz bármit is mondani egy ilyen súlyos vereség után: nagyjából sejtem az okokat, próbálunk ezen javítani. Van még egy meccsünk, kértem is a srácokat, hogy emeljük fel a fejünket, és tegyük oda magunkat azon a találkozón

– mondta Berning Adrián a mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok