Lurkó UFC U14 – MTE 1904 U14 2–4 (1–0)
Lurkó UFC U14:
Palatin Tamás, Takács Dominik, Gombos Zalán, Rajtosics Hunor, Guba Zsombor, Polgár Ádám, Pék Zalán, Rigó Vince, Kraller Noel, Pencz Milán, Németh Benedek, Kiss Bence, Sántha Zalán, Berta Péter, Horváth Dániel, Mukics Mátyás. Szakmai vezető: Vargovics Zsolt.

Újabb felkészülési várt a 2010-es korosztályunkra: a zöld-feketék a Mosonmagyaróvár együttesét fogadták. Lendületesen futballozott az első félidőben a Lurkó, a mieink teljesen megérdemelten jutottak előnyhöz! A szünetet követően aztán az óváriak kerültek fölénybe, és megfordították az állást, sőt, 3–1-re vezettek. Ekkor megint mi vettük magunkhoz a kezdeményezést, tudtunk is újabb gólt szerezni. Hajtottunk előre az egyenlítés érdekében, ám egy kontra után az óváriak találtak be, így végül 4–2-re győztek.
 

Köszönjük a móvári csapatnak ezt a felkészülési mérkőzést. Szimpatikus, agilis, sokat futó és gyors focit játszó csapatot ismerhetünk meg.  A fejlődésünket nagyban segítő mérkőzést játszottunk velük. Nagyon jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, a játék minden fázisában – labdabirtoklás. labdaszerzés és átmenetek – előrelépést mutattunk az elmúlt mérkőzéshez képest. Lendületesen és gyorsan játszottunk, sok szép támadást vezettünk – főleg a széleken – és sikerült megszereznünk a vezetést. Szünet után átvette a játék irányítását a vendégcsapat, keveset volt nálunk a labda, nagy nyomást helyeztek ránk. A játék ezen időszakában főleg a labdaszerzésen volt a hangsúly, ritkán jutottunk el az ellenfél kapujáig, lassan és pontatlanul építettük fel a támadásokat. Az utolsó 15 percben ismét bátran és kezdeményezően játszottunk, sikerült egy gólra csökkenteni a különbséget. A hajrában többször is lehetőségünk lett volna a gólszerzésre, de sajnos elhibáztuk azokat. Az utolsó percben egy félpályánál történt labdavesztés után kontrázott a vendégcsapat, amivel beállította a végeredményt. Remélem a sérült (Győrvári Levente, Nagy Balázs) és a pihenésüket töltő (Vincze Dániel, Szalay Bendegúz) játékosok minél előbb visszatérnek hozzánk, így akkor teljes kerettel tudunk készülni a bajnoki mérkőzésekre

– mondta Vargovics Zsolt, a Lurkó UFC szakmai vezetője.

  • Csatolt dokumentumok