A Sárvár FC által megrendezett téli teremtornára nem érkezett meg mindenki, így végül a hét csapat körmérkőzések formájában döntötte el a helyezéseket. A találkozók 15 percig tartottak.

A Balogh Bence helyére beugró Nagy Zoltán ezen a napon a Jakatics Barna, Imre Ádám, Poór Boldizsár, Reiber Bence, Garamvölgyi Benett, Szalay István, Petre Antonio, Sömenek Bálint összetételű U9-es (2013) Lurkó-kerettel dolgozott.

Az első meccsen a Sárvár FC „A” csapatától 2–0-ra kaptunk ki, majd a Foci FC Sárvártól 1–0-ra. A harmadik fordulóban a Tapolca győzött le bennünket 2–0-ra, aztán nyertünk mi is, méghozzá 1–0-ra a Körmendi FC ellen, a Sárvár FC „B” gárdája ellen pedig 3–0 arányban. Az utolsó mérkőzésnek is volt tétje: az addig egy ponttal többet gyűjtő Csornát egy esetleges győzelemmel megelőzhettük volna, ám ez nem sikerült, 1–1-es döntetlennel zárult a mérkőzés. Mindez azt jelentette, hogy a mieink a torna ötödik helyén fejezték be a küzdelmeket, a kiírást pedig a rendező Sárvár FC „A” nyerte meg.

Ezen a tornán találkoztam először a gyerekekkel Balogh Bencét helyettesítve. Pár perc ismerkedés után már a játéktéren találhattuk magunkat. Az első három meccsen a torna dobogósaival játszottunk, akik ellen nem sikerült a kapott gólokra válaszolnunk. Véleményem szerint a torna második felére viszont lehet építkezni a jövőben, ezen a három meccsen ugyanis mindössze egy gólt kaptunk. Kétszer nyertünk es egy döntetlent értünk el. Amit a pálya széléről kértem a gyerekektől, azt maximálisan végrehajtották. Külön öröm számunkra, hogy Jakatics Barna személyében elhozhattuk a legjobb kapus címét! Úgy gondolom, mind nekem, mind a gyerekeknek egy tanulságos torna volt a mai, ahol az itt szerzett tapasztalatokat biztosan tudjuk majd hasznosítani

– mondta a tornát követően Nagy Zoltán.

 

  • Csatolt dokumentumok