Nagy nemzetközi (osztrák, szlovén, horvát, román, magyar) tornán szerepeltünk, nagyon jó csapatokkal találkoztunk, játszottunk. A csoportmérkőzések során labdabirtoklásban, labdaszerzésben domináltunk, nagyon sok szép támadást vezettünk és a labdakihozatalunk is sokszor sikeresen alakult. Látványosan és tudatosan játszottunk, nem engedtük kibontakozni az ellenfeleket. A csoportot az első helyen zártuk.

A nyolcaddöntőben egy nagyon lelkes és harcos temesvári csapattal találkoztunk, akik beálltak védekezni az első perctől kezdve. Végig mi irányítottuk a játékot, folyamatosan az ellenfél térfelén tartottuk a labdát. A 12 perc alatt kétszer kerültek a kapunk elé, mely során egy védekezési hibát kihasználva megszerezték a továbbjutást jelentő góljukat. A gólszerzés után beálltak a saját kapujuk elé és nagyon lelkesen őrizték az előnyüket. A kapu előtt pontatlanok voltuk, így nem sikerült a továbbjutás.

Eredmények :

Lurkó UFC - NK Slovenska Bistrica 2:0 ( Molnár Barnabás, Polgár Ádám )

Lurkó UFC - AC Linden Leibnitz 4:1 ( Polgár Ádám, 2 Rajtosics Hunor, Mihók Martin

Lurkó UFC - ACS Plimob Siget 1:0 ( Reiber Marcell )

Lurkó UFC - NK Maribor 2:1 (Reiber Marcell, Mihók Martin )

Lurkó UFC - NWZ Klagenfurt 0:0

A csapat csoportelsőként jutott tovább.

Nyolc közé jutásért :

Lurkó UFC - FC Ripensia Timisoara 0:1

A csapat játékosai : Szalay Bendegúz, Reiber Marcell, Rajtosics Hunor, Molnár Barnabás, Módly Samu, Polgár Ádám, Mihók Martin, Gombás Zalán,, Széplaki Sára, Takács Dominik;

A csapat edzői : Vargovics Zsolt, Lengyel Miklós