U8-as csapatunk rangos, rendkívül jól megszervezett tornán vett részt Hartbergben. 20 csapat vett részt a tornán, melyeket négy csoportba osztottak.

Lurkó UFC – FAZ Ost 3-1 

gól: Hányi Bálint 2, Molnár Bálint

Mezőnyfölényben játszva, a meccs végére magabiztosan sikerült győznünk az első mérkőzésen. Gyors labdakihozatalainknak köszönhetően hamar az ellenfél kapuja előtt voltunk, azonban helyzeteinket nem sikerült gólra váltani. Az ellenfél egy szabadrúgásból szerzett vezetést, azonban erre hamar reagálva először egyenlítettünk, majd fordítottunk. Egy szemre is tetszetős támadás végén Lengyel Ágoston középre passza után Molnár Bálint állította be a végeredményt.

Lurkó UFC - Admira Wacker 1-3 gól: Lengyel Ágoston

Igazi erőfelmérő volt. Előző találkozásunk óta is sokat fejlődtünk és ez a játék összképén is látható volt. A mérkőzés elején hamar hátrányba kerültünk, de ez ébresztőül hatott az addig megilletődötten játszó csapatunknak. Sikerült egyenlítenünk, azonban az ellenfél eredményesen támadott le minket a saját térfelünkön, ráadásul kétszer a kapunkba találtak. Ha többször sikerül az ellenfél térfelén a labdát megszerezni még jobb eredményt érhettünk volna el, azonban így is emelt fővel hagyhattuk el a pályát a torna későbbi győztes csapata ellen.

Lurkó UFC - JSG Heimschuh 1-1 g.: Lengyel Ágoston

A tornán ezen a mérkőzésen játszottunk a legrosszabbul. Nem sikerült az ellenfél játékán túllendülni. Lassan és pontatlanul játszottunk, igazán veszélyes támadást nem sikerült kialakítani az ellenfél kapuja előtt annak ellenére, hogy szinte végig nálunk volt a labda. Az ellenfél vezetést is szerzett, amire csak az utolsó percben sikerült válaszolnunk, Lengyel Ágoston harcosságának köszönhetően.

Lurkó UFC - SV Lafnitz 4-0 g.: Kiss Benedek 3, Lengyel Ágoston

Amellett, hogy eredményesen szépen is sikerült játszanunk a mérkőzésen. Kiss Benedek a mérkőzésen mesterhármast szerzett.

A csoport második helyén végeztünk, így a többi csoport 2. helyezettjei ellen, a keresztbe játszás során az 5.-8. helyezésért küzdhettünk tovább.

Lurkó UFC – SV Justiz Kids 2-1 g.: Lengyel Ágoston, Hányi Bálint

Küzdelmes mérkőzésen, sikerült győznünk. Laczi Milán kapusunk végig higgadtan és ügyesen indította el labdakihozatalainkat. Mezőnyben szépen játszva, kényszerítőkkel, és oldalról a kapu elé bepasszolt labdákkal próbálkoztunk gólszerzéssel. Kétszer sikerült is az ellenfél kapujába találni, így kiharcolva a továbbjutást.

5. helyért:

Lurkó UFC – ZTE FC Zalaegerszeg 2-1 g.: Lajos Patrik, Lengyel Ágoston

A mérkőzést megilletődve, kissé álmosan kezdtük. Hiányzott a védekezésben a társ segítése, aminek eredménye az lett, hogy egy oldalról középre passzolt labdával az ellenfél vezetést szerzett. Ezután többször labdát szereztünk már az ellenfél térfelén. Az egyik ilyen labdaszerzést követően Lajos Patrik a félpályáról szerzett bombagólt. Több ziccert is kialakítottunk, amelyek közül egyet Lengyel Ágoston értékesített. A mérkőzés végén rengeteg helyzetet kihagytunk, aminek köszönhetően végig izgulhattunk, azonban végül megérdemelten szereztük meg az 5. helyezést.

Biegner Dániel edző :

"Színvonalas torna nagyszerűen szolgálta a gyerekek fejlődését. Játékosaink végig élvezték a tornán a játékot, ami ebben a korban a legfontosabb."

Játékosok: Laczi Milán, Jankó Bulcsú, Lengyel Zalán, Kiss Benedek, Lajos Patrik, Hányi Bálint, Molnár Bálint, Lengyel Ágoston.