U8-as csapatunk megnyerte az Oberpullendorfban rendezett Seat Kneisz Kupát

Tornagyőztes lett U8-as csapatunk! Oberpullendorfban a 16 csapatos Seat Kneisz Kupán diadalmaskodtak kis játékosaink a mai napon. Az egész torna során nem szenvedtünk vereséget! Gratulálunk a játékosoknak és a csapat edzőjének!
Eredmények : 
Csoportmérkőzések : 
Lurkó UFC - SpG der Club 5:0 ( Mihók M. 2, Molnár B. Vincze D. Szakács B. )
Lurkó UFC - 1 FC Simmeringen SC 1:1 ( Molnár B. )
Lurkó UFC - FFZ Waldquelle Juniors 4:1 ( Módly S., Mihók M. )

A Lurkó csapata a csoportmérkőzéseken 7 pontot szerzett. (szintén 7 ponttal jutott tovább – de első helyen - a Simmeringen csapata, azonos pontszámmal, de 1-el több lőtt góllal)

A B csoport 2.helyezettje (Lurko) az A csoport 1. helyezettjével (Haladás) került össze a negyed döntőbe jutásért.

Negyeddöntő : 
Lurkó UFC - Haladás VSE 2:1 ( Mihók M. 2 )

A küzdelmes mérkőzést követően jöhetett a jól megérdemelt ebéd és jutott egy kis idő a pihenésre, regenerációra is. Felvértezve és új erővel a döntőbe jutásért a Wiener Viktoria csapatával mértük össze erőnket és egy nagyon izgalmas, látványos megoldásokat tartalmazó mérkőzés 11 perces játék idejének végeredménye 1:1 lett (Szakács), így jöhettek a büntető rúgások. A kapusok bravúrral védtek, a kemény jól helyezett lövéseket szépen hárították és a 6. büntetőrúgást Mihók Martinnak sikerült félmagasan a kapu bal oldalába helyeznie, így ezzel a góllal jutottunk tovább a Döntőbe, ahol a Sopron csapatával mérkőztünk meg.

Elődöntő :
Lurkó UFC - Wiener Viktoria 1:1 ( Szakács B. ) ( büntetőkkel,  2:1 )

Döntő : 
Lurkó UFC - SC Sopron 0:0 ( büntetőkkel, 1:0)

A Sopron csapatával kiegyenlített mérkőzést vívtunk, 2 kapufás lövésünk is volt, több helyzetet sikerült kialakítanunk, de a kapu előtti befejezés nem sikerült.

A büntetőrúgásoknál kapusunk Szalay Bendegúz szintén bravúrral hárította a lövéseket, míg csapatunkból Molnár Barnabásnak sikerült megszereznie az Aranyat érő győzelmet.

"Gratulálok a csapatnak, kezdünk szép támadásokat felépíteni és játszani, a védekezésben kell még többet fejlődnünk."

A tornagyőztes csapat játékosai : Mihók Martin, Molnár Barnabás, Szalay Bendegúz, Pék Zalán, Módly Samu, Vincze Dániel, Szakács Benedek

Szabó Erika U8 edző