A 2019-es év első tornáján vettünk részt, a Sturm Graz csapata szervezésében. Emellett első olyan teremtornánk volt, amelyen a gyerekek 7:7 ellen játszottak.

Lurkó UFC – Heimschuh JSG 2:0
gsz.: Lengyel Ágoston, Mihók Martin

Az első percekben érződött játékunkon, hogy több mint 1 hete nem edzettek a srácok. Azonban idővel belejöttünk a mérkőzésbe. Jól járt a labda, szemet gyönyörködtető támadásokat vezettünk, amiből kettőt tudtunk gólra váltani. A meccsen több góllal is győzhettünk volna.

Lurkó UFC – Footballschool Sloga Cakovec 7:1
gsz.: Kiss Benedek 3, Tóth Noel 2, Lajos Patrik, Hányi Bálint

Az előző tornákon sokszor probléma volt, hogy nem tudtunk az ellenfél játékán felül kerekedni, és beleszürkültünk a meccsbe. Ez alkalommal ez nem így volt, és több szép gólt szerezve sikerült fölényesen az ellenfelünk fölé kerekedni.

Lurkó UFC – Marinko Galic 0:7

Utolsó csoportmérkőzésünk döntött a csoport első helyéről. A meccs elején nekünk voltak helyzeteink, amik sajnos kihasználatlanul maradtak. Ettől kezdve ellenfelünk fölénk nőtt és megszerezte a vezetést. Innentől csapatunk ijedten játszott, aminek a vége az lett, hogy ellenfelünk főlényesen győzni tudott.

Lurkó UFC – NK Maribor 0:4

Az előző meccshez képest sokkal bátrabban, és tüzesebben játszottunk. Azonban minden egyes hibánkat kihasználta jó erőkből álló Maribor csapata. Mindvégig próbáltuk a labdakihozatalokat megoldani az edzéseken tanultak alapján azonban többször kivitelezési hiba akadt játékunkba. Megérdemelten győzött az NK Maribor, így sajnos nem jutottunk a legjobb 4 közé és számunkra a torna véget ért.

Biegner Dániel U8 edző :

8. helyen végeztünk a rangos tornán, emellett többször is szemre is tetszetős játékot játszottunk. Harciasságban és bátorságban még akad mit fejlődnünk. Örömteli, hogy Tóth Noel bemutatkozott csapatunkban, nagyszerű játékot nyújtott. Valamint Sóskuti Máténak is ez volt első külföldi tornája.

Csapatunk másik fele a Megyei Futsal Bajnokság U9-es korosztály mérkőzésein állt helyt az egy évvel idősebbekkel szemben. Teljesítményük és játékuk is dicséretes. Orbán Zétény szintén első tornáján vett részt.

A két csapat tagjai: Papp Zsombor, Anderkó Zalán, Horváth Dániel, Jankó Bulcsú, Orbán Zétény, Molnár Bálint, Laczi Milán, Lajos Patrik, Hányi Bálint, Lengyel Ágoston, Mihók Martin, Lengyel Zalán, Kiss Benedek, Sóskuti Máté, Tóth Noel