Lurkó UFC U19 – Sárvár FC U19 2–0 (1–0)
Lurkó UFC U19.:
Kovács Dominik – Hajmási, Balikó, Lipics, Nemes – Kiss L. – Kovács Dániel (Séllei, 91.), Séfer, Pusztai, Janzsó (Závecz, 86.) – Kárász (Németh R., 88.). Edző: Janzsó László. 
Gólszerzők: Séfer (18., 1–0), Pusztai (85., 2–0)

 

A sárváriak elleni megyei, zöld-fehér rangadón nagyon fontos három pontot tartott itthon a Lurkó U19-es csapata. Két meghatározó játékos: Bakos Bence és Járfás Gergő is hiányzott, ám a pályára lépők mindegyike őértük is futballozott ezen az estén. A csapatból mindenki átlagon felüli teljesítményt nyújtott, amihez hozzájárult a szenzációs szurkolótábor is. A mieink remekül védekeztek, és a meccs hajrában biztossá tették győzelmüket. 

Kicsit tartottam attól, hogy az egy hét kihagyás megfog bennünket, ráadásul a műtéten átesett Járfás Gergő mellett egy másik alapember, Bakos Bence is kiesett, comb- és bokasérülés miatt. Két azonos képességű csapat találkozott ma, nekünk sikerült a három pontot itthon tartani. Azért, mert ma mi voltunk a jobbak, mi voltunk az agresszívabbak, forró volt a szívünk és hideg a fejünk. Nagy segítséget kaptunk a szurkolóktól is, amit ezúton is köszönünk! Másodjára húztunk falat a kapunk elé, bár igazából azt mondanám, hogy a térfelünk közepére, ugyanis nem csak a bekkeket, hanem a középpályásokat is meg kell dicsérnem a védekezésükért. Koncentráltak voltunk, elől pedig két helyzetet is gólra tudtunk váltani. Kiemelném Pusztai Gergőt, igazi nagybetűs csapatkapitányként vállalt ma terheket, és produkciójára góllal tette fel a koronát, valamint Kovács Dánielt, aki eddig leginkább csereként léphetett pályára – ám ma megkapta a lehetőséget kezdőként, és élt is vele. Kárász Noel játszott még egészen kiválóan ma, de a többiek is olyan teljesítménnyel rukkoltak ki, aminek nagyon-nagyon örültem. Fegyelmezetten futballoztunk, jól kommunikáltunk és a második gólunknál felszabadulttá váltunk. Közösségünk erejét mutatja, hogy a sérültjeink is itt voltak velünk és együtt ünnepelhettük az újabb győzelmet

– összegzett Janzsó László a találkozót követően. 

  • Csatolt dokumentumok