Lurkó UFC U16 – Nebuló-KSE U16 2–1 (1–1)
Lurkó UFC U16:
Nagy D. – Mesics-Leiner, Vajda (Verebélyi, 46.), Simon (Farkas B., 72.), Karáth (Radányi, 62.), Szabó B. (Molnár M., 62.) – Kevy, Kolozsvári, Varga M. (Hajba, 62.) – Dénes (Szár, 46.), Szalóki-Varsányi. Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerzők: Szalóki-Varsányi (6., 1–0), Hajba (77., 2–1)

A mérkőzés elején Szalóki-Varsányi Bendegúz volt aktív a támadásainkat illetően, és ő is szerzett vezetést. Az első félidő egészében mi vezettünk támadásokat, de sajnos ahhoz képest, amennyi időt az ellenfél 16-osanal tartózkodtunk, nem sikerült növelni az előnyt. Sőt, a félidő utolsó pillanataiban egy 30 méterről elégedett óriási lecsapódó lövésből kiegyenlített az ellenfél. Ki-ki meccs alakult ki a szünet után, aztán egyre jobban mi vettük át az irányítást, és megszületett a második Lurkó-gól. Kolozsvári Ákos remek mélységi inditásából Hajba Zoltán vitte végig a támadást és szépségdijas átemeléssel szereztük meg a vezetést.

Nagyon szoros összecsapásra számítottam, az ellenfél rengeteget fejlődött ősz óta. Komoly skalpokat gyűjtögetnek tavasszal. Megszereztük a vezetést, ám a félidő végén egyenlítettek a vendégek: figyelmeztető jel volt ez számunkra, hogy egy pillanatra sem lehet lankadni! A második félidőben mindkét oldalon erős, nyílt sisakos támadójáték folyt, mindkét fél nyerni szeretett volna. Nagy Donát tartotta életben a csapatunk ebben a periódusban! Védései mérkőzések óta korosztályt meghaladó kvalitásról tesznek tanúbizonyságot! Ezúton is szeretnék gratulálni neki, hogy ilyen szinten megy számára most a játék, de tett is érte, mert ő is azok közt a játékosok közt van, akik gyakorlatilag szezon eleje óta alig hagytak ki edzést! A meccs utolsó 25 perce a miénk volt, itt több lehetőségünk adódott a gólszerzésre, és csak sikerült megszereznünk a vezető gólt – ami, amint később kiderült, győzelmet ért. Később ugyan még akadtak gólszerzési lehetőségeink, de ezek kimaradtak. A csapatot ma dicséret illeti és szeretnék gratulálni, nagy küzdés és csapatjáték jutalma volt a mai három megszerzett pont. Nem látszódott a komoly meccsterhelés, szép megoldást láthattak, akik kilátogattak a mérkőzésre

– mondta Somlai Roland a mérkőzés után.

 

 

  • Csatolt dokumentumok