Lurkó UFC U15 – SC Sopron U15 3–2 (1–1)
Lurkó UFC U15:
Répcei (Rosta, 76.) – Házi, Kiss L., Lajos, Baldauf – Biró B., Szabó K., Vert, Szabó M. M. – Berzlánovich (Grádvohl, 49.), Csonka (Szabó D., 76.). Vezetőedző: Berning Adrián.

Gólszerzők: Szabó M. M. (32., 1–1; 42., 2–1), Csonka (50., 3–1)

Közvetlen riválisunk, az SC Sopron látogatott Szombathelyre a Kiemelt U15-ös bajnokság Nyugati-csoportjának zárófordulójában. Fél óra elteltével a vendégek megszerezték a vezetést, ám hamar jött az egyenlítés a részünkről: Szabó Máté Mihály nagyszerű labdát kapott, kicselezte a védőjét és a lehetőséget higgadtan értékesítette, így szünetre 1–1-gyel mentünk.

A második félidő eleje abszolút a miénk volt: egy pontrúgás után jól zártuk el a kapust, majd a lefejelt labdát a gólvonalról Szabó Máté pofozta a kapuba, 2–1. Az ötvenedik percben a középpályán birtokoltuk a labdát, amikor Csonka Gergő remek helyzetfelismerése gólt eredményezett. 35 méterre járt a kaputól, amikor észrevette, hogy kint át a soproni hálóőr, így tökéletesen kivitelezett íveléssel vette be a vendégkaput, 3–1! A hajrában tudtak szépíteni a pirosmezesek, így végül a Lurkó UFC 3–2-re győzött!

A pofonból felálltunk! Sikerült a múlt heti teljesítményt feledtetni. Teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Szenvedélyesen, alázatosan futballoztunk. A játékunkban megmutattuk, mennyi minden van a csapatunkban! Elégedettek lehetünk a srácokkal, büszke vagyok rájuk

– értékelt a meccs után Berning Adrián.

 

  • Csatolt dokumentumok