Lurkó UFC U15 – Dunaharaszti MTK 2–1 (1–1)
Lurkó UFC U15:
 Rosta – Tancsics, Kiss L., Lajos, Baldauf – Szabó K., Biró B. (Grádvohl, 56.), Csonka, Szabó M. M. – Vert, Berzlánovich (Bertha, 61.). Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Csonka (35., 1–1), Vert (69., 2–1)

Nekiesett a Lurkó az ellenfelének, sok lehetőséget alakítottunk ki, ám ezek rendre kimaradtak. Fél óra elteltével teljesen ártalmatlan szituációt követően a vendégek szerezték meg a vezetést. Labdát veszítettünk a középpályán, aminek a végén a Dunaharaszti betalált. Hamar jött az egyenlítés: egy kontra végén Csonka Gergő kapta a labdát az üres területen, aki egy jó csel után pöckölt a hálóba, 1–1. A II. félidő közepén egy oldalszabadrúgás után Vert Bence érkezett egy védővel együtt és így sikerült a kapuba pörgetnie, 2–1. A végig domináló, és kombinatívan, jól futballlozó Lurkó UFC akár nagyobb arányban is megnyerthette volna a találkozót. 

Teljesen megérdemelten nyertünk és tartottuk itthon a három pontot. Ezt támasztotta alá a jó játékunk: mindent visszakaptunk, amit az edzéseken kimondottan gyakoroltunk. Picit változtattunk a játékrendszerünkön, ami remekül működött. Sok-sok helyzetünk volt, jól funkcionáltunk: ha berúgjuk a helyzeteinket, már sima lehetett volna az első félidő után. Így bizony 80 percig teljes koncentrációval kellett futballoznunk. Gratulálok a srácoknak a mai mutatott játékhoz

– mondta Berning Adrián a mérkőzés után.

  • Csatolt dokumentumok