U14 megyei bajnokság : magabiztos győzelem a Grundball ellen

Megyei U14-es bajnoki mérkőzés :

Grundball-Lurkó UFC 0:4 (0:2)

Összeállítás : Szekér Gergő, Dénes Zoltán, ( Tóth Dávid ), Vilics Márk, Vígh Botond, Vajda Dávid, Horváth Benedek, Varga Mátyás, Katona István, Belső Bálint, ( Katona Zoltán ) 

Varga Zoltán edző :

"A mérkőzés a Király sportlétesítményben került megrendezésre. Az első perctől fogva mi diktáltuk az iramot a nálunk 1-2 évvel idősebb játékosokkal felálló hazaiakkal szemben. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket,de nagyon nehezen sikerült megszerezni a vezetést. Ezután viszont érezhetően megbomlott az ellenfél ellenállása majd a félidő vége előtt újabb találatot sikerült bevinni, amivel nyugodtan tudtunk átfordulni a második félidőre.

A második játékrészben tovább nőt a különbség a két csapat között, növeltük előnyünket és további gólokat szereztünk.

Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést és a játék minden elemében megfelelő teljesítményt nyújtottunk. Voltak kimagasló teljesítmények, ami bíztató a jövőre nézve. Labdával és labda nélkül is sokat futottunk, rengeteg pozíció váltás történt a széleken, amit külön kértem a mérkőzés előtt. Az ellenfélnek egy kapura rúgása volt, amit kapusunk (Szekér Gergő) bravúrral védett. Úgy védekezésben,mint támadásban rendben volt a csapat."