Haladás VSE U13 – Lurkó UFC U13 1–1 (0–0, 1–0, 0–1, 0–0)
Lurkó UFC U13:
Németh Á. – Kiss Be., Horváth N., Süle – Wilcsek, Horváth D. – Szabó Á., Lakner, Kiss Ba. Cserék: Nagy V. B., Barta Á., Mukics, Zsarnay, Vámosi, Barta N., Horváth B., Poszavecz.
Gólszerző: Kiss Benedek (51., 1–1)

A Regionális Bajnokság Alap-csoportjának Észak-nyugati csoportjának ötödik fordulójában városi derbire került sor Szombathelyen: a Haladás VSE a Lurkó UFC-t fogadta. A felek nagyszerű iramban kezdtek, lüktető és szoros mérkőzésnek néztünk elébe. Az első negyed abszolút kiegyenlített volt, mindkét oldalon távoli lövésig jutottak el a felek. A második negyedet a hazaiak kapufával kezdték, erre érdemi válaszunk nem volt, azonban ebben a felvonásban sem voltunk alárendelt szerepben. A negyed utolsó percében egy beadás után nem tudtunk megfelelően felszabadítani, ami után megszerezték a vezetést a hazaiak. A harmadik és negyedik 20 percben a sok friss játékosunknak is köszönhetően mezőnyfölényt és sok-sok helyzetet sikerült kialakítani. Gólunkat Kiss Bendő szerezte Kiss Barni bal oldali beadásából, szépen kivitelezett kapáslövéssel. Az utolsó etapban többször is eldönthettük volna a mérkőzést, ám a kapu előtt nem bizonyultunk elég higgadtnak, az utolsó átadásokba sokszor hiba csúszott.

Összességében a második 40 percben mutatott játékkal abszolút elégedett lehetek, sok párharcot nyertünk, ezekből tetszetősen építkeztünk, egyedül a gólok hiányoztak. Több remek teljesítmény is született ma, de talán még közülük is kiemelkedik Zsarnay Marcié, aki a középpályán rengeteg labdát szerzett, majd jól is játszotta meg azokat! A mérkőzés után csapatépítő programon vettünk részt Magyarnádalján, ahol a gyerekek, szülők, testvérek közösen röplabdáztak, pingpongoztak, szalonnát és pillecukrot sütöttek. Természetesen a foci sem maradt el! Egy szuper napot zártunk, ahol mindenki jól érezte magát

– mondta Orbán Dániel vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok