Lurkó UFC U12 – Balatonalmádi SE U12 7–3 (1–0, 6–0, 0–1, 0–2)
Lurkó UFC U12:
Torma L. – Hani B., Gécsek B., Pomper M. – Pető-Takács B., Wilcsek R. – Horváth Cs., Kiricsi M. – Rétközi Á. Cserék: Fülöp R., Bazsó M., Verbovszki B., Németh Z. Vezetőedző: Balogh Bence.
Gólszerzők: Rétközi Á. (6), Bazsó M.

Kissé hűvös, szeles, esős időben rendezték meg a regionális U12-es bajnokság Alap-szekciójának 4. fordulóját a Nyugati-csoportban. Ismét Balaton-parti ellenféllel találtuk szembe magunkat. A vendégegyüttes kezdte aktívabban a mérkőzést, ügyesen adogattak mezőnyben és jutottak el a kapunkig, azonban egy remek kontrából nekünk sikerült megszerezni a vezetést. Az első negyed egyébként inkább a vendégek javára billent... A második játékrészben kiválóan kezdtünk és felvettük a ritmust, sőt a mérkőzés irányítását is kézben tartottuk. Rétközi Ádám gondolt egyet és az első negyedben szerzett gólja mellé, még ötöt berámolt! A harmadik negyedben ismét ügyesen adogattunk mezőnyben, a kapu előtt azonban határozatlanok voltunk, a vendégeknek sikerült egy góllal szépíteni. Az utolsó negyedben mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk, két kontrából azonban a balatoniaknak sikerült még kétszer bevenni a kapunkat, így 7–3-ra győztünk!

A mai mérkőzésen próbáltam limitáltan beavatkozni, kevés instrukciót adni a gyerekeknek mérkőzés közben. Meccs előtt megbeszéltük mit szeretnék viszont látni, és kíváncsi voltam arra, hogy miként gondolkodnak, milyen megoldásokra képesek, megvalósul-e, amit elterveztünk, anélkül, hogy közbeszólnék. Nagyon pozitív benyomásokat szereztem, kiváló egyéni teljesítményeket láttam, minden egyes játékost dicséret illeti. Rétközi Ádámot szeretném kiemelni, aki múltkori öt gólja mellé most hatot rámolt be az ellenfél kapujába. Természetesen ez a társak segítsége nélkül nem valósulhatott volna meg! A kombinatív játékban, társas kapcsolatokban még nagyon sokat kell fejlődnünk, de úgy gondolom ebben a korban még jóval nagyobb hangsúly van az egyén fejlesztésén

– mondta Balogh Bence vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok