Győrújfalu SE U15 – Lurkó UFC U15 0–12 (0–6)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth – Horváth Z. (Babarcki, 53.), Andor, Lakner, Gudui – Varga N. – Farkas B., Bertók, Tompa, Molnár G. (Rigó, 62.) – Garnter. Vezetőedző: Iszak Sándor.
Gólszerzők: Gartner (4), Molnár G. (2), Varga N. (2), Tompa (2), Lakner, Andor

Különböző célokért küzd a két együttes: a Győrújfalu a hátsó régióból való felkapaszkodásért, míg a Lurkó UFC U15 (2009) a tabellaelsőséget vette célkeresztbe. Mély talajú pályán játszottunk Győrzámolyban nagy szélben. Ráadásul a meccs előtt nem sokkal derült ki, hogy Gáspár Bence és Joó Barnabás is kidőltek a keretből. Ám így is a mi akaratunk érvényesült és már negyedóra alatt négygólos különbséget dolgoztunk ki. A szünetben hattal vezettünk, a meccset pedig végül 12–0-ra nyertük meg.

Ha a tabellára és az időjárás-jelentésre néztünk a meccs előtt, csak az volt a kérdés, hogy a mai körülményekhez hogyan tudunk alkalmazkodni. Nagyon jól! Nálunk volt az irányítás. Amit a héten gyakoroltunk, abból már a 4. percben gólt értünk el! Ezt a nyomást fenntartottuk, szebbnél szebb találatokat szereztünk. Próbálom folyamatosan forgatni a csapatot, hogy egyenlő játékperceket kapjanak a srácok, akik ma ezt összesen 12 góllal hálálták meg

– értékelte a látottakat Iszak Sándor vezetőedző.  

  • Csatolt dokumentumok