Lurkó UFC U17 – Kaposvári Rákóczi BFLA U17 2–3 (1–0)
Lurkó UFC U17:
Varga B. – Tancsics (Répcei, 75.), Csóri, Baldauf, Rosta B. (Bauer, 58.) – Rosta D., Biró B. (Kálócz, 63.), Nagy B., Kovács N. – Bertha (Károlyi, 46.), Szabó B. (Polgár B., 46.) Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Baldauf (23., 1–0), Nagy B. (92., 2–3)

Némi fölényt alakított a Kaposvár, ám az első félidő közepén mégis mi kerültünk előnybe. Bertha Marcell harcolt ki szabadrúgást, amit Nagy Bálint fejjel ért el, Baldauf Zalán pedig közelről betalált, 1–0. Nem volt benne a meccsben, hogy mi szerezzük az első gólt, azonban megtartottuk ezt az előnyt a szünetig.

A fordulás után azonban negyedóra alatt fordítani tudott a Rákóczi. Az 54. percben a bal oldalon kerültek mögénk a zöld-fehérek és a szélről beadott labdából egyenlítettek, majd öt perc múlva mi végeztünk el egy sarokrúgást, amiből indult a vendégkontra, a végén góllal, 1–2. Ezek után természetesen többet kockáztattunk, voltak lehetőségeink is, elsősorban Károlyi Adrián és Nagy Bálint játékában volt veszély. A 88. percben aztán a jobb oldalon futottak meg minket a somogyiak, és az akció végén kettőre nőtt a különbség. Mi azonban nem adtuk fel, voltak még lehetőségeink is, egy szöglet utáni lecsorgóból Nagy Bálint volt szemfüles, így kialakítva a végeredményt, 3–2-re kikaptunk.

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy pontot-pontokat szerezzünk. Elkeseredve nem vagyok, sok biztató dolgot kaptam a srácoktól a mai mérkőzésen. Találkozóról találkozóra alakul a játékunk, ma ráadásul fegyelmezettek voltunk. Átadtuk a kezdeményezést, jól működött a csapatszintű védekezésünk, ám a második játékrészben a hibáinkat keményen kihasználta a Kaposvár. A jövő héten nem lesz bajnokink, így lesz időnk rendbe rakni a bosszantó egyéni hibákat. Teljesen átalakult csapatként sok munka vár ránk – együtt nyerünk, együtt veszítünk, megyünk tovább a megkezdett úton

– mondta Nagy Krisztián vezetőedző.

 

 

  • Csatolt dokumentumok