Söpte SE – Lurkó UFC U19 2–1 (2–0)
Lurkó UFC U19:
Kiss B. – Nagy D., Kovács Á., Nemes, Ágoston – Varga T., Horváth B., Fábián, Makkos – Holtay, Prógli. Cserék: Gácsi – Szabó B., Késmárki. Vezetőedző: Janzsó László. 
Gólszerző: Prógli (70., 2–1)

A héten már a második edzőmérkőzésünket játszott. Az első játékrészben a Söpte kétgólos előnyt épített fel. Szünet után némelyest megráztuk magunkat, és a 70. percben Prógli László remekül eltalált 30 méteres lövésével szépítettünk. Az egyenlítés is benne volt a meccsben, ám végül a vármegyei I. osztályban szereplő együttes nyert.

Ahogy a szerdain, úgy a main sem az eredmény volt az elsődleges számomra. Ennek ellenére úgy vélem, a hétközi mérkőzés nagyjából rendben volt, a mai után viszont maradhatott bennünk egy kis hiányérzet. Igaz, rosszabb időjárási viszontagságok között játszottunk, azonban ezzel nem szabad megmagyarázni a mai gyengébb játékunkat. Hiányzott belőlünk az akarat és elszántság. Ezek hiányában az ellenfelünk pozitív játék hozzá állása érvényesült. A mérkőzés elején küzdöttünk az elemekkel sokat csúszkáltunk és ismerkedtünk a talajjal. Az első gólunkat is egy „esek-kelek” szituáció után kaptuk. A második viszont már egy szép támadás után, egy a szélről beérkező labdából született meg, fejessel növelte előnyét a söptei csapat. A második félidőben már kicsit higgadtabban, de még korántsem pontosan és szervezetten játszottunk. A hetvenedik perc környékén Prógli Laci 30 méteres lapos lövése viszont visszahozott bennünket a játékba – ezekből kellet volna több. A vége inkább döntetlenszagú volt, ám újabb gólt nem tudtunk szerezni. Koncentrálunk a vasárnapi bajnoki mérkőzésünkre és igazából ott kell majd bizonyítanunk. Sok sikert kívánunk a Söpte csapatának a bajnokságukban

– mondta Janzsó László a találkozó után.

 

  • Csatolt dokumentumok