Beled SE U19 – Lurkó UFC U16 0–6 (0–4)
Lurkó UFC U16:
Répcei – Hütter, Ilnicki, Geller, Németh B. – Polgár, Kovács F., Révész, Nyőgéri, Horváth D. – Károly. Cserék: Mayer – Bereczki, Horváth Á., Paukovits, Tóth B., Joó, Molnár M. Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerzők: Károly (4), Bereczki, Révész

Főpróbát tartott a Lurkó UFC U16 (2008): a mieink Beledre buszoztak, ahol a Győr-Moson-Sopron vármegyei csapattal csaptak össze. A megyei szabályok megengedik, hogy többen is szerepeljenek a felnőttek között, így jó kis erőpróba volt ez számunkra. A kombinatív játékunk érvényesült, már az első félidőben nagy előnyt dolgoztunk ki. A 60. percben már 6–0-ra vezettünk, ekkor még ötöt cserélt Somlai Roland. Ebben a periódusban is előttünk adódtak lehetőségek, amelyek – foghatjuk talán a rutintalanságra – kimaradtak, ám a győzelem egy pillanatig nem forgott veszélyben. Folytatás – immáron a bajnokságban – vasárnap, amikor az Üstökös lesz a mieink vendége.

A bajnokságra való ráhangoló mérkőzést játszottunk: a belediek voltak itt nálunk télen, most visszahívtak minket. Sportszerű mérkőzést vívtunk velünk: jóval idősebbek voltak, mint mi, játékban azonban föléjük tudtunk nőni. Kreatív támadófutball bennünket jellemzett, Polgár Bálint remek szélső játékkal és gólpasszokkal tűnt ki, míg Kovács Ferenc a kombinatív játékot szervezte kiválóan. Az utolsó félórában minden játékosomnak lehetőséget adtam. Remélem, a főpróba után az előadás is hasonlóan jól sikerült

– mondta Somlai Roland vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok