Az U10-es csapatunk európai TOP tornán vett részt St Veit am Vogauban.

Hatalmas torna, kilenc ország 40 csapata jött el a hagyományos Styrian Masters U10 tornára. 

A teljesség igénye nélkül néhány név : Borussia Dortmund, FC Nürnberg, 1860 München, Dinamo Zagreb, Crvena Zvezda, Slavia Prága, Sparta Prága, Red Bull Salzburg, Rapid Wien, Austria Wien, Sturm Graz, .... stb

Magyarországot rajtunk kivül az MTK Budapest és a nálunk rendezett selejtező győztese a MOL Vidi FC képviselte, ez utóbbi nem is akárhogyan. Ez talán jelzi azt is, hogy a nálunk rendezett kvalifikációs torna jó erőket vonultatott fel.

Csapatunk a B csoportban kezdte a tornát.

Eredmények :

Lurkó UFC - Pellets WAC 2:2 (Nyári Olivér)

Lurkó UFC - NK Utrina ( horvát kvali győztese ) 1:0 (Haller Lukas)

Lurkó UFC - FC Nürnberg 1:1 (Nyári Olivér)

Lurkó UFC - St Veit am Vogau 4:0 (Nyári Olivér 3, Hideg Botond)

A második helyen jutottunk tovább azonos pontszámmal a Nürnberggel, de gyengébb gólaránnyal,

A következő körben egy négy csapatos csoportban folytattuk, de a játékunk már nem idézte az első kört, pedig jobb koncentrálással innen is lett volna reális esély továbbjutni.

Eredmények :

Lurkó UFC - Fürstenfeld 1:3 (Laczó Bálint)

Lurkó UFC - Slavia Prága 1:5 (Moldovan Levente)

Lurkó UFC - Team Wiener Linien 1:1 (Nyári Olivér)

Sajnos csapatunk ezzel befejezte a tornát.

Cata Bácsi : 

"Büszke vagyok csapatomra a torna első felében nagyon motiváltak voltunk, igazi jó focit játszottunk és fejben is ott voltunk. 

A torna második felében viszont nem hoztuk a továbblépéshez szükséges játékot, ettől függetlenül a tanulás szempontjából nagyon jó torna volt. Nagyon fontos, hogy minden találkozónkon szereztünk gólt. "

A csapat tagjai : Hideg Botond, Tompa Ádám, Nyári Olivér, Szalai Horváth Alex, Hányi Dávid, Horváth Valentin,  Haller Lukas,Moldovan Levente, Laczó Bálint, Horváth Sámuel;

A kupát a Slavia Prága nyerte a német 1860 München előtt a két harmadik helyet az Austria Wien és a hazai kvalifikációs torna győztese a MOL Vidi FC szerezte meg. Gratulálunk a fehérvári csapatnak!