Lurkó UFC U19 – Pápai ELC U19 5–1 (1–1)
Lurkó UFC U19: Bögöly – Nemes, Lipics (Németh R., 86.), Sáfár, Závecz – Tóth N. (Nagy D., 78.), Kiss L. – Járfás, Horváth B. (Ágoston, 86.), Péter (Sabia, 78.) – Vér. Edző: Molnár Károly.
Gólszerzők: Péter (17., 1–1), Kiss L. (48., 2–1), Horváth B. (50., 3–1), Vér (60., 4–1), Járfás (70., 5–1)

A Szombathelyen már egy skalpot begyűjtő Pápai ELC érkezett a Lurkóhoz, és hiába támadott rögtön a meccse elején jóval többet a zöld-fekete együttes, egy jogos büntetőből a Veszprém megyeiek jutottak előnyhöz. Hamar sikerült azonban Péter Dominik révén egyenlítenünk, és a levegőben lógott a vezető találatunk is. Ez a szünet után született meg Kiss Levente által, majd egy átlövésből Horváth Botond góljával már kettő lett közte. Vér Kristóf a negyedik, míg Járfás Gergő az ötödik Lurkó-gólt szerezte meg, így 5–1-re nyertünk, és kilenc ponttal a hatodik helyre léptünk fel.  

Azonnal letámadással kezdtük a mérkőzést, ami nagy zavarokat okozott a pápai oldalon: helyzeteket dolgozunk, ám sajnos hagytunk is ki. Az első pápai akció végén 11-eshez jutottak – jogosan, amit értékesítettek is, de hamar egyenlítettünk. Ez után is támadásban maradtunk, agresszíven játszottunk, ami a fordulás után vezetett eredményhez. A játék képe egyoldalú volt. Szebbnél szebb gólokat értünk el, a játék minden elemében jobbak voltunk. Ez az első idei meccs, ami nem csak eredményben, hanem taktikailag, fegyelmezettségben és játékban is olyan volt, amilyennek elképzeltük. Maradtak ki helyzetek, de nem vagyunk elégedetlenek, kívülről is jó volt nézni a srácok munkáját. Pillanatnyilag ez siker számunkra és örömteli, hogy a múlt heti sok kihagyott helyzet után ma több szép gólt rúgtunk

– értékelte a látottakat Molnár Károly.

  • Csatolt dokumentumok