SFAC 1900 U19 – Lurkó UFC U19 1–3 (1–2)
Lurkó UFC U19:
Bög
öly – Sabia, Lipics, Kiss L., Závecz – Kárász, Tóth N. (Varga M., 23.), Horváth B., Ágoston – Varga D. (Makkos, 46.), Péter (Prógli, 63.). Vezetőedző: Molnár Károly.
Gólszerzők: Kárász (28., 0–1; 76., 1–3), Lipics (38., 1–2)

A 2021/2022-es Regionális U19-es bajnokság Észak-nyugati csoportjának utolsó hónapjára fordultunk: a Lurkó UFC a Soproni FAC vendégeként lépett pályára. A felázott pályán nem alakulhatott ki folyamatos játékot, és ma mi sem voltunk a legjobb formánkban. Ennek ellenére Kárász Noel révén sikerült megszereznünk a vezetést, ám hamar tudott egyenlíteni a soproni csapat. A zöld-feketék egy szöglet utáni kavarodást követően Lipics Máté találatával újra előnybe kerültek. Szünet után sem változott a játék képe, átvettük azt a stílust, amit nem szabadott volna – ám Kárász Noel gólja eldöntötte a lényegi kérdéseket, és a SFAC ellen találkozón három pontot gyűjtött be Molnár Károly csapata.

Rányomta bélyegét játékunkra a vizes talaj. Az ellenfél betömörült, mi nem találtuk ennek az ellenszerét, több technikai hibát vétettünk. Csak sikerült megszerezni a vezetést, majd az ellenfél az első igazi támadásból egyenlített, ám egy kapu előtti kapu előtti kavarodás után visszavettük az előnyt. Kétszer is kényszerűségből kellett cserélnem. Szünet után a játékunk nem lett jobb, sok volt a pontatlanság, de megrúgtuk a harmadikat, amivel a győzelmet bebiztosítottuk. Akadozott ma a focink, de a győzelmünk nem forgott veszélyben

– mondta Molnár Károly a találkozó után.  

  • Csatolt dokumentumok