Tapolcai IAC VSE U13 – Lurkó UFC U13 5–3 (2–0, 1–0, 1–0, 1–3)
Lurkó UFC U13:
Németh - Barta Á., Horváth N., Poszavecz - Wilcsek, Horváth D. - Szabó, Kiss Be., Horváth B. Cserék: Barta N., Mukics, Lakner, Kiss Ba. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Kiss Benedek (2), Kiss Barnabás

Utolsó nyári edzőmérkőzésére utazott a Lurkó 2011-es korosztálya Tapolcára. Az eddigi próbákon remekül szerepeltek a srácok, azonban ez alkalommal bátortalanul és lassan kezdtünk. Az első negyedben büntetőből és egyéni hibából kaptunk két gólt. A második és harmadik negyedben már agresszívabb volt letámadásunk, ám így is kevés helyzetet tudtunk kialakítani, labdával és labda nélkül is körülményesen cselekedtünk. Ezt két alkalommal megbosszulta ellenfelünk, két egyéni hiba után ismét ők találtak be. Az utolsó negyedben azonban teljesen megfordult a játék képe, sokkal közelebb játszhattunk az ellenfél kapujához. Több ziccert is kialakítottunk, melyek mind kimaradtak, ám sikerült betalálnunk háromszor is átlövésből. Először Kiss Barni szépített balvédő pozícióból nagyjából 20 méterről, majd ezt ismételte meg Kiss Bendő jobbvédő pozícióból kétszer is. Ekkortájt minden erőnkkel támadtunk, így a fellazult védelmet egy kontrával kihasználta ellenfelünk ezzel beállítva az 5–3-as végeredményt.

Megilletődve játszottunk az első három negyedben, nehezen lendültünk játékba. Voltak szép megoldásaink, támadásvezetéseink, de ellenfelünk ezen a napon nem hibázott hátul annyit, mint mi. Az utolsó negyed nagy változást hozott, ellenfelünk jobban a védekezésre koncentrált, mi pedig 8 emberrel támadhattunk. Ebben a negyedben mutatott játék alapján akár a döntetlenre is rászolgáltunk volna, hiszen kihagytunk féltucat ziccert, góljaink pedig három átlövésből születtek. A mérkőzés végén megbeszéltük hibáinkat, miben kell még fejlődnünk és bízunk abban, hogy az utolsó negyedben mutatott játékunkat sikerül átmenteni a szombati bajnoki rajtra

– értékelte a látottakat Orbán Dániel.

  • Csatolt dokumentumok