Lurkó UFC U12 – Sárvár FC U12 4–7 (1–0, 1–3, 0–4, 2–0)
Lurkó UFC U12:
Torma L. – Hani B., Gécsek B., Kiszler B. – Pomper M., Wilcsek R., Pető Takács B., Horváth Cs. – Rétközi Á. Cserék: Holtay Zs., Kiricsi M., Fülöp R. Vezetőedző: Balogh Bence.
Gólszerzők: Rétközi (2., 1–0), Wilcsek (40., 2–3), Pomper (64., 3–7; 75., 4–7)

Pénteken este villanyfényben került megrendezésre a Sárvár elleni mérkőzés. Nagyon jól kezdtük a találkozót, hamar megszereztük a vezetést és még ebben a negyedben legalább ötször álltunk szemben a kapussal, gólt azonban nem sikerült szerezni. A második játékrész elején próbáltuk folytatni labdabirtokló játékunkat, azonban a vendégek rendre veszélyesen kontráztak és kegyetlenül kihasználták a mögöttünk levő területet. A harmadik etapban jött a mélypont, nagyon fegyelmezetlen és szétszórt volt a csapat, ebben a játékrészben döntötték el a vendégek a mérkőzést. Az utolsó felvonásban nagyon jó tempót diktáltak a gyerekek, egy térfélen pattogott végig a labda, két gólt sikerült szerezni, ami csak a szépítésre volt elég.

Rendkívül rapszodikusan és idegesen játszottak ma a gyerekek, egy párharccal teletűzdelt mérkőzésen. Sajnos nagyon elvitte őket a hév, főleg a két középső játékrészben, ami az eredményre is kihatással volt. Nagyon fegyelmezetlenül viselkedtek, nem a labdarúgással foglalkoztak. Csak a negyedik negyedre sikerült lehiggadni és azt a teljesítményt produkálni, amire igazából képesek. Ismét egy újabb olyan mérkőzés, amely megmutatta, hogy mire kell és lehet építeni, illetve mi az, amin sürgősen változtatni kell

– értékelte a találkozót Balogh Bence vezetőedző.

 

  • Csatolt dokumentumok