Üstökös FC Győr U17 – Lurkó UFC U17 3–1 (0–0)
Lurkó UFC U17:
Kiss B. – Vajda, Várnai, Neszlinger, Wágner – Kovács Á. – Makkos, Vér, Hajba, Varga M. – Szár. Cserék: Varga T., Prógli, Nagy D., Mesics-Leiner. Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerző: Mesics-Leiner (85., 3–1)

A jó formában lévő U17-es csapatunk Bácsán játszott az Üstökössel: ez volt Janzsó László együttesének utolsó idegenbeli találkozója ezen az őszön. Hiába volt nálunk többet labda, hiába jöttek futószalagon a Lurkó-lehetőségek, képtelenek voltunk bármelyik gólra váltani. Igaz ez mind az első, mind a második félidőre. A fordulást követően is a hazaiak térfelén zajlott a játék, ám amikor átlépték a felezővonalat, a támadózónában rendkívül hatékonynak bizonyultak, és háromszor is betaláltak. Mi csak szépíteni tudtunk: egy oldalról beérkező labdánál Mesics-Leiner Félix klasszis mozdulattal lőtt a léc alá, kialakítva a 3–1-es végeredményt.

Az utolsó fordulóban hazai környezetben a Balatonfüred ellen játszanak Neszlinger Zsolték.

Aki az eredményt látja, azt gondolja, hogy ez egy sima vereség, de az ellenfelünk négyszer jött el a kapunkig, amiből három gólt szereztek. Azon gondolkodtunk a helyzeteinknél, hogy na, ez nem ment be, majd a következő. Aztán a következő, meg megint a következő. Talán vannak olyan játékosom, aki többet gondol magáról – többek között ezt is rendbe szerettem volna tenni a szünetben. Az ellenfél térfelén folyt a játék, a helyzeteinket kihagytuk, ami egy rossz átvételen vagy egy gyenge lövésen múlott. Ha lőttünk, akkor mellé ment… Ez pedig sok volt, és meg is bosszulta magát. A meccs képében nem volt benne, hogy gólt kapunk. Van még egy mérkőzésünk, de jó szériában voltunk, nem éreztem, hogy vereség lehet a vége. A fiatalok előtt le a kalappal! Taktikailag, technikailag jobbak voltunk, de a három gólt ők rúgták

– mondta Janzsó László a mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok