Lurkó UFC U17 – Üstökös FC Győr U17 2–4 (1–0)
Lurkó UFC U17.: Bögöly – Belső, Sáfár, Neszlinger, Kopácsi (Nagy Dominik, 51.) – Varga Máté (Nagy Dávid, 59.), Horváth B., Péter, Varga T. (Holtay, 78.) – Varga D., Vér. Edző: Seper Ákos.
Gólszerzők: Varga D. (20., 1–0), Varga T. (48., 2–0)

A Regionális U17-es bajnokság Észak-nyugati csoportjának 13. fordulójában a Lurkó UFC az Üstökös FC Győr csapatát fogadta. A mieink álltak bele élesebben a küzdelembe és házi gólkirály-jelöltünk, Varga Dániel révén a 20. percben a vezetést is sikerült megszerezni. A szünetet követően hamar kettőre nőtt az előnyünk (Varga Tamás talált be), ám a második félidő közepén egy ötperces rövidzárlat következtében megfordította a meccset a győri együttes. A hajrában már nem tudott újítani a Lurkó – a kék-fehérek még egyszer betaláltak – így két hónap után kapott ki hazai pályán a csapatunk.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk és szép gólokat rúgtunk. Úgy tűnt, megszerezzük a győzelmet, magabiztosan és stílusosan játszottunk. A befejezéseket ebben a periódusban azonban elkönnyelműsködtük. A második félidő közepén két gólt kaptunk, érthetetlen módon összezuhantunk, és már a vendégeknél volt az előny. Tulajdonképpen saját magunkat vertük meg. Egy megnyert meccset veszítettünk el – nem volt benne a találkozóban, csak önmagunkat okolhatjuk. Tanulni kell a hibákból, ezeket többé nem követhetjük el

– nyilatkozott a találkozót követően Molnár Károly, ifjúsági szekcióvezető.

  • Csatolt dokumentumok