Lurkó UFC U15 – Csornai SE U15 10–2 (5–1)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth – Gudui, Lakner, Andor, Horváth Z. – Tompa, Vert Zs., Bertók – Gartner, Babarcki, Farkas B. Cserék: Gáspár – Rigó. Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Bertók (4), Tompa (2), Vert Zs., Farkas B., Gartner, Babarcki  

Felkészülési mérkőzésen a Csornai SE érkezett Szombathelyre. A mieink letámadással operáltak és ebből folyamatosan jutottak el a zöld-fehérek kapuja elé és szerezték góljaikat. Nem csak a kezdőcsapat, hanem a cserék is jól szálltak be, így Berning Adrián alakulat 10 találatig jutott.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést: azt kértem, hogy többé ne legyen olyan, mint amit megengedtünk magunknak Ajkán. Magasan védekeztünk, presszinget alkalmaztunk – ez a nyomásgyakorlás pedig helyzetekben, majd gólokban mutatkozott meg. Sok labdát szereztünk, ebből pedig jöttek a lehetőségeink és a találataink. Szép gólokat szereztünk! A játékunk rendben volt – az ellenfelünk kulturáltan futballozott, de a minőség a mi javunkra dőlt el ma. Ami negatívum, az az, hogy két pontrúgás után találtak be a csornaiak – erre oda kell majd figyelnünk. A nagy hőségben remek volt a hozzáállás, a taktikai utasításokat betartották, mindenki a maximumra törekedett. Készülünk a továbbiakban is

– értékelt Berning Adrián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok