A múlt héten elmaradtak az ifjúsági találkozók, így meccskihagyást követően lép pályára két legidősebb korosztályunk. Janzsó László U19-esei szerdán 18.30 órakor fogadják a Sárvár FC-t, míg Seper Ákos U17-esei ugyancsak szerdán fél öttől játszanak a sárváriakkal.

Nagy Krisztián csapata, a Lurkó UFC U15 háromszor edz a héten, majd szombaton 10 órakor Gyirmóton lépnek pályára.

Az U14-esek kétszer is meccselnek. Szerdán Söptén fogadják a Foci FC Sárvárt (kezdési időpont 15.30), majd szombaton Berning Adrián tanítványai is rajta lesznek a gyirmóti járaton.

Catalin Azoitei U13-asai pénteken játszanak, méghozzá hazai környezetben. Az Üstkökös érkezik, a kezdési időpont 17 óra. Vasárnap délelőtt Répcelakon futsalbajnokikat játszik a csapat. 

Kálócz Zsolt együttese négyszer fog edzeni, és ők is itthon lépnek pályára, hiszen pénteken 18.30 órakor a győri Üstököst fogadják.

Vargovics Zsolt és Körhöcz György U11-es korosztálya részére sűrű lesz a hétvége. Szombaton Répcelakon futsaloznak 14 órától, aztán Varga Roland és Balogh Bence U10-eseivel együtt vasárnap buszoznak Zalaegerszegre, ahol Bozsik Régiós „A”-tornán vesznek részt. Az együttesek másik fele pedig Bozsik B-tornán indul Mosonmagyaróváron. A legfiatalabbak: az U9 (Biegner Dániel és Lengyel Miklós), az U8 (Fider Ádám, Hujber Gábor), az U7 (Pados József, Koósz Írisz), és az óvodások (Orbán Dániel, Nagy József, Sümeghy László és Stieber József) pedig vasárnap az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Bozsik-fesztiválon vesznek részt.  

  • Csatolt dokumentumok