Lurkó UFC U17 – Magnetic Andráshida U17 5–1 (2–0)
Lurkó UFC U17:
Nagy D. – Verebélyi (Radányi, 70.), Simon, Várnai (Varga M., 46.), Szabó B. – Szár, Hajba (Rosta, 77.), Mesics-Leiner – Dénes (Késmárki, 46.), Kolozsvári (Vajda, 77.), Szalóki-Varsányi (Kevy, 46.). Vezetőedző: Molnár Károly.
Gólszerzők: Kolozsvári (18., 1–0), Szár (44., 2–0), Hajba (69., 3–1), Varga M. (75., 4–1), Mesics-Leiner (87., 5–1)

Utolsó hazai találkozóját játszotta az őszi szezonban a Lurkó UFC U17 (2006). Rögtön ellenfelünknek ugrottunk, és bő negyedóra elteltével sikerült a vezetést is megszerezni: egy szép támadás végén Kolozsvári Ákos talált be. A félidő hajrájában Szár Gábor növelte kettőre az előnyünket.

Fordulás után figyelmetlenek voltunk egy pontrúgás után, szépített az Andráshida. Ám a három pont nem forgott veszélyben: az utolsó húsz percben háromszor is betaláltunk – még egy büntető elhibázása is belefért – így öt góllal és három ponttal köszöntötte házasságot kötő edzőjét, Somlai Roland és feleségét a Lurkó UFC U17-es csapata.

Az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, jobbára az andráshidaiak térfelén folyt a játék. Nagy nyomást helyeztünk rájuk, Kolozsvári Ákos góljával megszereztük a vezetést. A vendégek a kontrákra apelláltak. Kétgólos előnnyel mehettünk szünetre. Egy rögzített helyzet után szépítettek a zalaiak, de játszottuk a saját futballunkat ezután is. Szép akciógólokat szereztünk és magabiztos győzelmet arattunk. Tudjuk az irányt már, játékközpontú a futballunk, de sok mindent kell még javítanunk. A győzelmet a házasságot kötő Somlai Rolandnak és feleségének ajánljuk

– nyilatkozta Molnár Károly a találkozó után.

 

 

  • Csatolt dokumentumok