Csornai SE U14 – Lurkó UFC U14 1–7 (1–4)
Lurkó UFC U14.: Varga B. – Tancsics (Csupor, 41.), Lajos (Házi, 41.), Kiss L. (Szabó K., 57.), Baldauf – Biró B. (Szemán, 51.), Varga M., Grádvohl (Szakasics, 57.) – Szabó Máté (Szabó B., 51.), Vert, Berzlánovich. Edző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Vert (2., 0–1), Varga M. (25., 0–2; 27., 0–3; 46., 1–5; 62., 1–6), Berzlánovich (31., 0–4; 73., 1–7)

Hamar megszerezte a vezetést a Lurkó Csornán, majd az első játékrész második felében el is döntötték a találkozót a zöld-feketék. Fordulás után sem változott a játék képe, ötletes futballal rukkoltak ki a fiúk, és ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Kedden pedig következik az SC Sopron elleni meccs: egy hellyel és négy ponttal vannak előttünk a piros-fehérek, igazi felsőházi rangadónak ígérkezik az az összecsapás.

A múlt heti, Zete elleni mérkőzés ritmusa bennünk maradt. Jó iramban kezdtünk, feltoltuk a védekezést, labdát szereztünk, és az első akciónkból gólt értünk el Vert Bence révén. Nem lankadt a figyelem és a koncentráció, továbbra is nyomás alatt tartottuk őket. Ennek eredményeképpen még három gólt szereztünk az első félidőben, de sajnos egy figyelmetlenség miatt gólt kaptunk. Egy pontrúgást villámgyorsan elvégeztek a hazaiak, ebből kaptuk a gólt – ezt rutintalanságnak tudom be, erre jobban oda kell figyelni. A második félidőben többet is cseréltem: a beállók is hoztak egy jó átlagot, fölényes játékrészt produkáltunk. Jól járattuk a labdákat, középpályán sok labdát szereztünk, a támadók jól mozogtak és keresték az üres területeket. Sok és kreatív döntést hoztunk csatárposzton, ennek hét gól lett az eredménye. Az ellenfélnek a gól leszámítva nem volt sem helyzete, sem kaput eltaláló lövése, azaz kompaktak voltunk. Néhányan kimagasló, érett futballt produkáltak, ami a későbbiekre nézve nagyon biztató. Gratulálok a győzelemhez és a kiváló támadójátékhoz,    

– mondta Berning Adrián.

  • Csatolt dokumentumok