Lurkó UFC U16 – II. Kerület U16 3–3 (1–1)
Lurkó UFC U16:
Tizedes (Varga B., 82.) – Tancsics (Szabó D., 65.), Kiss L., Baldauf, Kovács N. (Kálócz, 82.) – Szabó K. (Vér, 65.), Haág (Ladányi, 82.), Menzhelieiev – Grádvohl (Csóri, 46.), Berzlánovich, Szabó M. M. Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Haág (12., 1–0), Berzlánovich (77., 11-esből, 2–2), Menzhelieiev (88., 3–3)

Rendkívül kiélezett a Regionális U16-os bajnokság Nyugati-csoportja: erre volt remek példa a Lurkó UFC és a II. Kerület UFC találkozója. Bő tíz perc elteltével megszereztük a vezetést: egy szépen végigvitt támadás végén Szabó Máté Mihály remekül centerezett, Haág Benjámin pedig jól támadta a területet, remekül érkezett és 13 méterről lőtt a kapuba, 1–0. Öt perc múlva egyenlített a budai csapat, és a szünetig már nem is született több gól. Pedig volt pár lehetőség előttünk.

A fordulást követően is folytatódott a változatos játék, és ezúttal a vendégek jutottak előnyhöz. Mi még nagyobb elánnal folytattuk a támadásokat. A 77. percben Haág Benjámin megverte a védőjét, aki buktatta a 16-oson belül. A jogos 11-est Berzlánovich Máté magabiztosan értékesítette, 2–2. Sajnos egy figyelmetlenséget követően ismét a II. Kerület talált be, de ekkor sem adtuk fel, és a 88. percben egy szabadrúgás után Igor Menzhelieiev reagált a leggyorsabban, és találatával kialakította a 3–3-as végeredményt.

Jól kezdtük a mérkőzést, meg is szereztük a vezetést. Az egész találkozón nálunk volt többet a labda, rengeteg helyzetünk volt még a három gól mellett is. Bátran felvállaljuk a támadófutballt, ezért vannak sokgólos mérkőzéseink – ennek minden veszélyével együtt. Ma is éltek ezekkel a lehetőségekkel a vendégek – kihasználták a hibáinkat. Voltak ma jobb és rosszabb teljesítmények is – ez belefér a szezon vége felé. A támadásból a védekezésbe kell jobban szerveznünk a játékunkat, mert úgy érzem, hogy túl sok gólt kaptunk. A hozzáállással maximálisan elégedett vagyok, 100%-os energiát fektetnek a munkába a srácok. Gratulálok a csapatomnak a mai eredményhez is

– nyilatkozta Berning Adrián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok