III. Ker. TVE U15 – Lurkó UFC U15 3–4 (2–2) 
Lurkó UFC U15: Pfender – Tancsics (Szabó K., 54.), Kiss L., Házi, Baldauf (Szabó B., 71.) – Bíró, Varga M., Szakasics – Berzlánovich, Szabó M., Csonka (Grádvohl, 50.). Edző: Berning Adrián.
Gólszerző: Berzlánovich (10., 1–1; 17., 1–2; 54., 2–3; 73., 3–4)

A Berning Adrián vezette Lurkó UFC U15 (2007) Óbudára látogatott a Regionális U15-ös bajnokság Kiemelt Nyugati-csoportjában. A mieink a III. Kerületi TVE vendégeként szerepeltek, és a buszon maradt a társaság, ugyanis a 3. percben már megszerezték a vezetést a kék-fehérek. Mindez ébresztőleg hatott: a 10. percben egyenlített, majd az első negyedóra végén már a vezetést is átvette a Lurkó. A félidő vége az elejéhez hasonlított: ismét a mi kapunkba került a labda, így 2–2-vel zárult az első játékrész, kezdődhetett minden elölről. A szünetet követően harmadjára is Berzlánovich Máté talált be, ám egy (ajándék)büntetővel megint egyenlítetek a hazaiak. Az utolsó tíz percre fordulva Berzla immáron a negyedik gólját szerezte meg – és erre aztán már nem volt válaszuk az óbudaiaknak, így második meccsén is három pontot gyűjtött be a Lurkó U15-ös csapata.

Nagyon színvonalas mérkőzésen vagyunk túl. Aki látta a meccset, tapasztalhatta, jó erőkből álló csapattal játszottunk. Kombinatívak és gyorsak voltak, de fel tudtuk venni velük a versenyt csapatként és egyénileg is. Kontrolláltuk a mérkőzést: az első félidőben kontrákra építkeztünk, és az ellenfél bizonytalan védelmét többször is meg tudtuk kerülni. Négy gólt szereztünk idegenben! Az elején bealudtunk, de hamar válaszoltunk, és a vezetést is megszereztük. Innentől kezdve kezünkben volt a meccs, sajnos úgy érzem, némi hátszél – két döntő szituációban – érkezett a hazaiaknak. Ezek után is fel tudtunk állni, és újra megszereztük a vezetést, ami végül győztes találatnak is bizonyult. A mai nap csapatként funkcionáltunk. Rengeteg párharcot hozott a meccs, de mi sokkal jobban kisegítettük és bebiztosítottuk egymást – ez pedig ebben a férfias küzdelemben három pontot ért. Szakasics Péter fejese és lövése után nagyot védett a hazai kapus, kapufát is rúgtunk, Berzlánovich Máté pedig négy gólt szerzett, így teljesen megérdemeltnek érzem a győzelmet. Megállás nincsen, haladnunk kell tovább ezen az út, gratulálok a srácoknak, és mérhetetlenül büszke vagyok rájuk

– nyilatkozott Berning Adrián a mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok