Veszprémi FC USE U17 – Lurkó UFC U17 4–0 (2–0)
Lurkó UFC U17:
Nagy D. – Vajda (Verebélyi, 46.), Simon (Ujhelyi, 46.), Várnai, Szabó B. (Molnár M., 77.) – Szár, Hajba (Rosta, 81.), Mesics-Leiner – Hajba (Rosta, 81.), Kolozsvári (Radányi, 68.), Szalóki-Varsányi (Varga M., 46.). Vezetőedző: Somlai Roland.

A hazaiak toronymagasan vezetik a tabellát a Regionális U17-es bajnokság Nyugati-szekciójának A-csoportjában – a Lurkó UFC pedig a dobogóra hajt. Tíz perc elteltével a veszprémiek jelezték: ők szeretnék jó szériájukat folytatni. Két perc alatt kétszer is betaláltak, így szűk negyedóra után 2–0-ra vezettek. A szünetig újabb gól nem esett, de inkább előttünk adódtak lehetőséget.  

A félidei cserék jót tettek a zöld-feketéknek: a 0–2 ellenére hajtottak, küzdöttek, átlövésekkel is próbálkoztunk. Voltak kidolgozott helyzeteink, ám ezek végjátékában nem hoztunk jó döntéseket. Aztán hajrára fordulva újból a hazai csapat talált be: előbb 11-esből, majd egy akció végén, így 4–0-ra nyert a VFC.

Az első és az utolsó negyedóráért kár – másodlagos az eredmény, ugyanis 60 percen át teljesen egyenrangú partnerei voltunk a Veszprémben – nem is értem, hogy ők miért nem játszanak két osztállyal feljebb. Ebben a periódusban voltak kidolgozott helyzeteink, de bizonytalanok voltunk. Az átlövéseink kaput találtak, de csapatszinten és egyéni kvalitás szintjén is más erőt képviseltek a hazaiak. Szép, kidolgozott támadásaink voltak, de sok volt az egyéni hiba, ezért nem tudtunk meglepetést okozni. A játék miatt nem tudom őket elmarasztalni 

– mondta a találkozó után Somlai Roland.

 

 

  • Csatolt dokumentumok