FC Ajka U12 – Lurkó UFC U12 5–0 (2–0, 0–0, 2–0, 1–0)
Lurkó UFC U12:
Torma L.– Hani B., Gécsek B., Holtay Zs. – Pető-Takács B., Pomper M. – Horvàth Cs., Fülöp R., Kiszler B. Cserék: Bóka B., Bazsó M., Petre A. Vezetőedző: Balogh Bence.

Nagy hőségben került megrendezésre az első bajnoki mérkőzés. Már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést a hazai csapat, egy kontratámadás végén: az első lövést még hárítani tudta Torma Levente, azonban a kipattanóra nem volt érkező a mi részünkről... Öt perccel később egészen a kapustól indulva remekül jutottunk el az ellenfél kapuja elé, ahol 3 méterről nem sikerült gólt szerezni. Az első félidő végén egy távoli szabadrúgásból kettőre nőtt a hazaiak előnye. A második játékrészre rendeztük sorainkat, sokalt birtokoltuk mezőnyben a labdát, a támadóharmadban azonban sorra rossz döntéseket hoztunk. A harmadik felvonásban is sikerült ezt a dominanciát felépíteni, azonban a vendégek egy kontratámadás után és egy egyéni hibát kihasználva még két gólt szereztek. Az utolsó negyedben teljesen elfogytunk mentálisan és erőnlétben is, ahol még egy gól talált a hazai csapat, így 5–0-s vereséget szenvedtünk az első bajnokin.  

Összességében elégedett vagyok a srácok teljesítményével. A felkészülés során mindössze egy edzőmérkőzést tudtunk játszani, így nem sok minden tudtunk gyakorolni. Rengeteg új impulzus érte a gyerekeket: új szabályok, új környezet, új játékrendszer és új csapattársak. Az eredmény nagyon csalóka, nem tükrözi valósan a mérkőzés képét, arról nem is beszélve, hogy számomra az eredmény sokadlagos dolog. Nagyon sok pozitív dolgot láttam a mérkőzésen, amire a jövőben tudunk építeni. Rengeteg hiányosságunk van, de a gyerekek vevők a „munkára” és hiszem, hogy ennek meg is lesz az eredménye

– mondta Balogh Bence vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok