Lurkó UFC U13 – Üstökös FC Győr U13 0–0
Lurkó UFC U13.: Répcei – Somogyi-Rezner, Horváth S., Csóri, Horváth B. – Geller, Iváncsics, Takács M. – Paizs, Iszak, Haág. Csere: Szabó K., Varga B., Farkas B. Edző: Catalin Azoitei.

A kiemelt U13-as bajnokság észak-nyugati csoportjának 7. fordulójában a Lurkó UFC az Üstökös FC Győrt fogadta. A zöld-fehérek a múlt héten elszenvedett vereség után kifejezetten arra koncentráltak, hogy ne kapjanak gólt. Ennek ellenére adódtak lehetőségek a mieink előtt, ám ezekből nem sikerült kapuba találni, így nem született gól a pénteki találkozón.

Két-három nagyon jó képességű futballista játszott az ellenfélnél, így az ő semlegesítésük mellett az is különösen fontos volt számunkra, hogy a kapunk érintetlen maradjon. A pápai találkozó után emiatt dicséret illeti a játékosaimat, boldog vagyok, hogy nem kaptunk gólt. Elől nem sikerült betalálnunk: az utolsó döntésekbe csúszott hiba. Ha passzolni kellett, akkor egyénileg igyekeztünk megoldani, amikor pedig egy cselre lett volna inkább szükség, akkor passzoltunk. Feladatunk az lesz, hogy ezen éles szituációkon és az ütemérzék fejlesztésén dolgozzunk

– nyilatkozott a mérkőzést követően Catalin Azoitei.

  • Csatolt dokumentumok