Lurkó UFC U15 – Gyirmót FC Győr U15 0–3 (0–2)
Lurkó UFC U15.:
Pfender – Kiss L., Lajos, Házi, Baldauf – Varga M. (Szabó D., 63.), Biró B. (Szabó K., 41.), Szakasics – Szemán (Rosta, 63.), Berzlánovich (Tancsics, 49.), Csonka (Csupor, 63.). Vezetőedző: Berning Adrián.
Kiállítva: Lajos (61.)

A bajnoki címre is esély Gyirmót nagyon belekezdet: bő negyedóra elteltével már kétgólos előnyt építettek fel. A zöld-feketék nem tudtak igazán nagy ellenállást kifejteni, tulajdonképpen senki nem tudott még átlagos produkciót sem felmutatni. A szünetet követően hamar háromra nőtt a különbség, majd egy óra elteltével meg is fogyatkozott a csapatunk. Ám ebben a periódusban a Gyirmót már nem akart, mi pedig nem tudtunk igazán támadást vezetni.

A vendégek megérdemelten vitték el a három pontot.

Ez a mai nem a mi napunk volt, nagy a csalódottság. Az eredmény sosem érdekel, az viszont sokkal inkább zavar, hogy mindenben felülkerekedtek rajtunk. Sebességben, technikában, taktikában. Magunkhoz képest sem játszottunk jól, rengeteg hibánk volt, nem futballoztunk olyan szinten, ami elfogadható lett volna. A két gyors gól eldöntötte a mérkőzést, nem tudtunk magunkhoz térni, tulajdonképpen gólhelyzetig sem jutottunk el. Enerváltak és lassúak voltunk. Túl kell tenni magunkat a mai meccsen, tanulnunk kell belőle, és készülni a következő meccsre. 

– összegezte a látottakat Berning Adrián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok