Győrújfalu U19 – Lurkó UFC U19 3–1 (2–0)
Lurkó UFC U19:
Kiss B. – Hütter (Horváth Á., 46.), Szabó B., Nagy B., Neubauer – Karáth (Horváth D., 46.), Makkos (Kacsó, 74.), Varga T., Nagy D. (Verebélyi, 46.) – Holtay, Késmárki (Katona, 56.). Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerző: Nagy B. (90., 3–1)

Rossz minőségű, kiszáradt, kemény, hepe-hupás pályán játszottak a csapat, amihez a hazaiak alkalmazkodtak jobban. A 6. percben egy beívelt labda után a hosszú oldalon érkező játékosuk fejelt a kapunkba, 1–0. Fél óra múlva egy kísértetiesen hasonló találattal lett kettő a különbség, így a szünetre kétgólos hátránnyal mentek a zöld-feketék.

A második félidőt sem kezdtük jól: egy középpályán eladott labda után találtak be a hazaiak, 3–0. Hiába vettük át az irányítást, sokáig betalálnunk nem sikerült. A 73. percben megfogyatkoztak a hazaiak, ugyanis veszélyes játék után Makkos Mátét úgy találták el, hogy felrepedt a fül mögött a bőr – be kellett vinni a kórházba, egyelőre nem tudjuk, mennyi időre esik ki, ezúton is jobbulást kívánunk neki!

A szépítő gólunk az egyetlen átlövésünkből született a hajrában, így 3–1-es vereséget szenvedtünk.

Kértem, hogy a csapatrészek közötti összhang maradjon meg, hiszen a múlt héten magasra tettük a mércét. Azonban tudjuk, hogy nem azonos képességű csapatok ellen szerepelünk. Hat játékos hiányzott ma – eltiltás, családi elfoglaltság, sérülés, betegség miatt, így hárman voltak itt a 2008-asok közül is. Erre azonban nem foghatom a vereséget – a fiatalok mindhárman megtettek minden tőlük telhetőt. A csapatommal nem lehetett a mérkőzés alatt kommunikálni, a játékvezető szerepelt, folyamatosan oktatott és állandóan megszakította a játékot, ténykedése elvonta a figyelmet a futballról. Fegyelmezetlenek voltunk, emiatt kaptuk a gólokat. Az összeszokatlanság is hozzájárult a vereséghez, de ami igazán fáj, hogy ők jobban akarták a győzelmet. Döcögött az előrejátékunk. A jövő héten hazai környezetben javíthatunk

– mondta Janzsó László a találkozót követően.  

  • Csatolt dokumentumok