Lurkó UFC U14 – Csornai SE U14 4–0 (2–0)
Lurkó UFC U14.: Pfender – Tancsics (Házi, 60.), Kiss L., Lajos, Baldauf – Varga M. (Csupor, 60.), Biró B., Szakasics –Szabó Máté, Berzlánovich (Szabó Márk, 53.), Grádvohl (Soós-Nádor, 58.). Edző: Berning Adrián.  
Gólszerzők: Biró B. (10., 1–0), Grádvohl (27., 2–0), Berzlánovich (53., 3–0), Szakasics (76., 4–0)

Kiküszörülni igyekezett a múlt heti csorbát Berning Adrián együttese, és ez sikerült is. Az U14-es regionális bajnokság észak-nyugati csoportjának 7. fordulójában a Csornát fogadták a szombathelyiek, és koncentrált játékkal sikerült legyőzni őket. A három pont megszerzése után a mieink neve mellett hat mérkőzés után 13 egység áll. 

Az ellenfél az első 10-15 percben lelkesen játszott – a meccs előtt el is mondtam a srácoknak, hogy nem csupán védekezni, hanem focizni is fog az ellenfél, meg fogják nehezíteni dolgunkat. Azonban nekünk bizonyítani kell, és bizonyítani is tudjuk, hogy mi vagyunk az erősebb csapat; nem csak papíron, hanem a játéktéren is! Ők jól védekeztek, tördelték a játékunkat, mi mégis meg tudtuk szerezni a vezetést – ekkortól fogva megnyugodtunk, és tudtuk játszani a mi futballunkat. Átvettük az irányítást, uraltak a pálya minden szegletét. Szépen építettük a támadásainkat, koncentráltak voltunk, türelmesek és helyenként kreatívak. Az utolsó passzokba néhányszor hiba csúszott, de így sok helyzetünk és kapuralövésünk volt. A pontrúgásaink veszélyesek voltak, jól érkeztünk a kapu elé. Abszolút pozitívum, hogy négy különböző játékosom talált be, ami a támadófutballt dicséri. Szünet után nem volt kapuralövése a vendégeknek, így a védekezést is kiemelném, örülök nagyon, hogy hátul nullára hoztuk le a meccset! A Gyirmóthoz utazunk a jövő héten, akik a Csornához hasonló vagy talán jobb játékerőt képviselő csapatot jelentenek: akkor is sikeresek szeretnénk lenni

– mondta a mérkőzést követően Berning Adrián.  

 

 

  • Csatolt dokumentumok