Csoportmérkőzések:

Lurkó UFC - NK Drava Ptuj 4:0

Lurkó UFC - Kapfenberg 6:0

Lurkó UFC - St.Andre/St.Stefan 1:0

Lurkó UFC - NK Slovenska Bistrica 0:0

Lurkó UFC - FK Austria Wien 2:0

Lurkó UFC - Nk Brinje 1:1

 

Nyolc közé jutásért :

Lurkó UFC - GAK Juniors 2:0

 

Negyeddöntő :

Lurkó UFC - Admira Wacker 0:0 (büntetőkkel : 3:2)

 

Elődöntő :

Lurkó UFC - NK Slovenska Bistrica 0:2

 

3. helyért

Lurkó UFC - NK Olimpia Ljubljana 0:4

 

A csapat a negyedik helyen végzett a 28 csapatos Styrian Trophy tornán.

A döntőt az NK Sesvete vívta az NK Slovenska Bistrica csapatával, ahol is a Bistrica diadalmaskodott.

 

Somfalvi Péter edző :

 

"A csapat a szombati pécsi Bozsik torna után egy erős kerettel titkon azzal a céllal utazott Ausztriába, hogy a legjobb négy közé kerüljön.

A csoportmérkőzéseket egy kapott góllal megnyertük, helyenként tetszetős, kombinatív játékkal. Gyengébb ellenfelek ellen a labdakihozatalok működtek, erősebb ellenfelekkel szemben, ahol inkább a párharcok domináltak, a jó és fegyelmezett védekezéssel tudtunk eredményesek lenni. A csapat a csoport meccsek után is végig szervezetten, fegyelmezetten játszva bejutottunk a legjobb négy közé, ahol a számunkra mumus Bistrica ellen vereséget szenvedtünk. Ezen a mérkőzésen is megfelelő ritmusban játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, azonban elég volt hátul egy védelmi hiba, s eldőlt a párharc,

A harmadik helyért vívott mérkőzésen a játékosok már dekoncentráltak, fáradtak voltak, s mivel már a tizedik másodpercben gólt kaptunk, innentől kezdve már csak a tisztes helytállás volt a cél.

Összességében a kitűzött célt teljesítve zártuk a tornát, bátran, helyenként tetszetősen játszottunk, a csapattal, minden egyes játékossal elégedett voltam, mivel játékban megvalósították azt, amit kértem tőlük.

 

A tornán a következő játékosok játszottak:

Németh Bence, Hende Dániel, Meskó Márk, Tóth Erik, Németh Bence, Klement Dávid, Palkó Áron, Söptei Bálint, Tasnádi Áron, Molnár Levente, Geller Marcell, Őri Krisztofer;

 

Edzők : Szűcs János, Somfalvi Péter