Győrszentiván SE U16 – Lurkó UFC U16 0–4 (0–4)
Lurkó UFC U16:
Répcei (Mayer, 46.) – Hütter, Ilnicki (Horváth D., 59.), Horváth Á. (Joó, 46.), Csóri  – Polgár B. (Németh B.,46.), Kovács F. (Molnár M., 59.), Révész, Nyőgéri, Bereczki – Károlyi. Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerzők: Kovács F. (12., 0–1), Nyőgéri (23., 0–2), Károlyi (26., 0–3; 29., 0–4)

Győrbe utazott a Lurkó UFC U16 (2008): a mieink ellenfele az a Győrszentiván SE volt, amely az első négy meccsén négy pontot gyűjtött. Mi 100%-os mérleggel vártuk a péntek esti mérkőzést. Amit az első félórában el is döntöttünk: 18 perc alatt négyszer találtunk be. A gólgyártást Kovács Ferenc kezdte meg, majd Nyőgéri Márk növelte kettőre az előnyt, aztán pedig házi gólkirályunk, Károlyi Adrián duplázott, így a zöld-feketék 4–0-ra győztek.

Az egyáltalán nem szerencsés időpontban rendezett péntek délutáni mérkőzésre kapkodva érkeztünk. Kellett is egy kis idő mire felpörgött a csapat. És amikor ez megtörtént pár perc alatt lerendeztük a meccset. Sajnos a mérkőzés további része nem szolgálta a fejlődésünket. Az ellenfél hősiesen küzdve visszaállt védekezni, teljességgel feladva a támadás lehetőséget. Mi pedig az idei szezon leggyengébb napját fogtuk ki. A három pontnak örülünk, a következtetéseket levonjuk és készülünk a következő mérkőzésre

– értékelt Somlai Roland vezetőedző.  

  • Csatolt dokumentumok